Geschreven door ERM op . Geplaatst in Showbizz.

Daphne Paelinck schitterde in psychologische thriller " Gaslicht "

In de psychologische thriller " Gaslicht " welk begin April in premiére ging mogen we ook genieten van Daphné Paelinck welk de rol van meid des huizes Nancy speelt. De actrice welk een enorme beroepsernst heeft kan haar rol als geen ander geloofwaardig overbrengen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Daphné voor deze rol gevraagd werd. Het is steeds genieten om haar aan het werk te zien. Het zou ons dan ook niet verbazen mocht ze na haar geslaagd debuut bij Loge 10 producties in de toekomst nog gevraagd worden om in een van hun producties mee te spelen. Daphné heeft reeds een cv waar velen kunnen van dromen op deze leeftijd.

 Foto's copyright ERM

Op tv is ze reeds zes jaar te zien als Christine in thuis , daarvoor was ze ook te zien in oa familie , Wittekerke , Aspe en Zone stad. De jeugd zal haar wellicht kennen uit verschillende succesrijke ketnet programma's zoals Spring en de Elfenheuvel. Ook in de musical wereld is Daphné geen onbekende , je kon haar aan het werk zien in oa Peter Pan , kuifje de zonnetempel ,  Les misérables. Een natuurtalent pur sang wel ook al voor vele theatervoorstellingen met verschillende productiehuizen in zee ging. Met haar passie voor het vak geeft ze reeds 15 jaar musicalstages van ' Artistik' door aan kinderen.

Voor wie nog geen ticketje heeft en Daphné aan het werk wil zien wees er dan snel bij aangezien ze de deur uitvliegen en als echte theaterliefhebber mag je deze top voorstelling zeker niet missen. Cast : Bert Cosemans, Nathalie Wijnants, Marijke Hofkens, Erik Goris en Daphne Paelinck. Regisseur : Bruno Van Heystraeten. Nog tot 21 april ‘24 Rode Zaal Fakkeltheater - Antwerpen 070 246 036 www.fakkeltheater.be  Meer info en tickets: https://www.loge10.be/