Geschreven door ERM op . Geplaatst in Showbizz.

DRIE DOZIJN RODE ROZEN, nog tot 2 april 2023 in de Rode zaal van het Fakkeltheater

Donderdag 9 maart 2023 vond de première plaats van ‘Drie Dozijn Rode Rozen’ in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater. Ook wij waren van de partij en zagen een heerlijke komedie gebracht door een fantastische sterke cast. Een prachtig decor met oog voor details en mooie kostuums voor de cast wat moet je nog meer hebben voor een leuk avondje of namiddag uit in het theater.

 Foto copyright ERM

Het was genieten van begin tot einde mede door het fantastisch verhaal welk op het podium werd neergezet . " Drie Dozijn Rozen" is een schitterende komedie welk in de jaren vijftig voor het eerst live op tv werd gebracht . Wil je alsnog naar deze schitterende voorstelling gaan kijken wees er dan snel bij voor de laatste plaatsjes. Je zult het u zeker niet beklagen.

DRIE DOZIJN RODE ROZEN, nog tot 2 april 2023 in de Rode zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Regie: Bruno Van Heystraeten Gebaseerd op de tekst van Aldo De Benedetti Cast: Daan Hugaert, Marc Stroobants, Andrea Croonenberghs, Ann De Winne en Wouter Vermeiren Tickets: www.loge10.be