Geschreven door ERM op . Geplaatst in Showbizz.

Bestel snel de laatste tickets voor The Best Of Helmut Lotti

Binnen minder dan twee weken komt Helmut Lotti zijn voorkeurssongs presenteren in alle bescheiden schoonheid van een intieme set, live begeleid door 6 muzikanten. Zeg ‘Helmut Lotti’ en je zegt ‘goes Classic’. Sinds 1995 is dàt namelijk de gouden wereldstandaard van pop meets classic. Onvermoeibaar breekt de zanger stijl- en landsgrenzen open tot de wereldster die hij vandaag is.

 

Gelauwerd met talloos veel muziek- en televisie-awards, met edelmetalen platen van Canada over Australië en Zuid-Afrika tot het Europese continent staan duetten met o.a. Andrea Bocelli, Montserrat Caballé, Eros Ramazzotti, Placido Domingo, Sarah Brightman en Cliff Richard op zijn balboekje. Mis de kans om deze echte rasartiest in een unieke setting te zien niet, en bestel vandaag nog één van de laatste tickets!

Voor het voorjaar van 2023 selecteert Helmut Lotti zijn voorkeurssongs, kleedt ze uit tot op de melodie en presenteert ze, live begeleid door slechts 6 muzikanten, in alle bescheiden schoonheid van een intieme set. Tickets : enkel nog cat. 2: €39,00 https://www.elckerlyc.be/programma/best-helmut-lotti