Geschreven door ERM op . Geplaatst in Showbizz.

Kim Van Oncen een aanwinst voor theater met sterk debuut in " Assisen IV- De Sterrenmoord "

Kim Van Oncen welk we al jaren kennen mocht op zaterdag 18 juni haar debuut maken op de planken in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Met haar rol als Lieze Peeters tijdens " Assisen De Sterrenmoord ". Dit met acteurs die al hun sterren hebben verdiend op de planken en tv zoals oa Erik Goossens , Bieke Ilegems , Frans Maas , Peter Thyssen en Manu Kersting. We wisten al langer dan vandaag dat Kim een duizendpoot was maar toch kon ze ons nog verrassen op het podia tijdens " Assisen De Sterrenmoord "

Foto's copyright Rudi Maenhout

Je kon niet merken dat het haar debuut was en ze was de vrolijke noot in dit prachtig theaterstuk onder de regie van Jaak Lema . Al had ze wel wat stress op voorhand liet ze ons weten na de voorstelling maar daar hebben we niks van gemerkt en dit kunnen enkel de grootsten in hun vak . Zo een theaterstuk is heel wat anders dan opnames voor dertigers. Bij dertigers kan je als het eens fout loopt de opnames opnieuw doen maar hier moet het er boenk op zijn verklaarde Kim. En het was er boenk op van het natuurtalent.

         

Voor ons verlangt het naar meer om haar op de bühne te zien en hopelijk krijgt ze na haar droomdebuut nog vele kansen om haar dromen te kunnen waar maken. Wij zijn alvast fan . Voor wie haar nog niet kent op haar CV staat oa Dertigers ; Twee tot de zesde macht ;De Verraders welk ze winnend afsloot ; De Slimste Mens ; presentatrice voor ATV , Live Tv en Nicklelodeon .En daarnaast is ze ook nog mama en zaakvoerder van AD Delhaize in haar thuisbasis tesamen met haar broer. Een bezige bij zoals je kan lezen. Indien je haar alsnog aan het werk wil zien " Assisen De Sterrenmoord " is nog te zien tot zondag 3 juli in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

"ASSISEN IV - DE STERRENMOORD" IN THEATER ELCKERLYC TE ANTWERPEN - www.uitgezonderd.be  Assisen IV - De Sterrenmoord is een productie van Uitgezonderd. Producenten: James Cooke en Bob Jennes Regie: Jaak Lema Tekst: Frank Van Laecke en Peter Römer Uitvoerend producent: Sil Poppe Met: Frans Maas, Bieke Ilegems, Erik Goossens, Tom Audenaert, Kim Van Oncen, Veerle Malsschaert, Manou Kersting en Peter Thyssen Locatie: Theater Elckerlyc Vanaf 17 juni t.e.m. 3 juli 2022 Info & tickets: www.uitgezonderd.be