E.R.M. Kalender 2021

Door de covid 19 maatregelen kon onze huisfotograaf Rudi geen kalendervoorstelling geven tvv het kinderkankerfonds UZ Gent . Toch werd er dankzij de bereidwillige medewerking van 11 dames een prachtige kalender geshoot in veilige omstandigheden welk vanaf woensdag 11 November 2020 verkrijgbaar is .

Op de kleur kalenders A4 formaat vindt je ook de schoolvakanties en feestdagen terug. Tevens heb je op de drie laatste bladzijden per vier maand de kalender 2022 met tevens de schoolvakanties en feestdagen.

Wie interesse heeft kan deze bestellen . De kalenders zijn verkrijgbaar na storting van 10 euro ( verzendkosten inbegrepen ) per bestelde kalender op het rekeningnummer Maenhout Rudi BE20 0003 4296 8556 (BIC: BPOTBEB1), met duidelijke vermelding van het aantal kalenders en je naam en volledig adres.

Ook de laatste verjaardagskalender met Anneke van Hooff is nog verkrijgbaar, en dit aan dezelfde voorwaarden als de ERM kalender 2021.

Verzending van de kalenders gebeurt zodra de betaling ontvangen is. Indien je me ergens tegenkomt kan je ook rechtstreeks aan mij vragen of aan een van de modellen en dan betaal je 8 euro. Alvast bedankt op voorhand.

De kalenders kunnen enkel besteld worden in België.

Hier alvast een voorsmaakje van de modellen - dit zijn natuurlijk niet de foto's van de kalender zelf - om je helemaal te overtuigen:

ERM Kalender 2021

Yaiza

Yaiza

Ellen

Ellen

Jolien

Jolien

Lindsy

Lindsy

Annelies

Annelies

Steffie

Steffie

Stephanie

Stephanie

Nancy

Nancy

Laura

Laura

Nathalie

Nathalie

Jolien

Jolien

Anna

Anna

Magalie

Magalie

Emma

Emma

Tita

Tita

Nathalie

Nathalie

Wendy

Wendy

Emilia

Emilia

Alexandra

Alexandra

Kennie

Kennie

ERM Verjaardagskalender met Anneke van Hooff

Anneke van Hooff