Mario Lammens , Rudi Wille , Nico Bogaert , Xenna De Bruyckere en Emiel Osaer kampioen van Vlaanderen veldrijden bij LRC bond te Boekhoute

Written by ERM. Posted in Sport

Op tweede kerstdag vond het kampioenschap van Vlaanderen veldrijden bij de LRC bond plaats in het Oostvlaamse Boekhoute aan cafe het spoor. De organisatie was in handen van de Nico's vrienden. Alle categorieën kregen een prachtige omloop voorgeschoteld. De organisatie was ook in orde maar het enigste minpunt bij de bond is dat de podia veel te laat uitgereikt worden, waardoor sommigen eindloos lang moeten wachten om hun trui en medaille af te halen. 

Het is dan ook niet verwonderlijk dat op vele organisaties tijdens de gewone wedstrijden de meesten al huiswaarts zijn. Op sportief vlak kregen we prachtige wedstrijden voorgeschoteld met af en toe een verrassende wending in de wedstrijd. Vijf regio renners wisten de titel in het Meetjesland te houden namelijk Mario Lammens , Rudi Wille , Nico Bogaert , Xenna De Bruyckere en Emiel Osaer.

         

Zij mochten met de prachtige gele trui met de leeuw van Vlaanderen erop huiswaarts gaan. Ook een woordje van dank aan bouwfirma Desomville voor de sponsoring aan deze organisatie en de vele andere sponsors en vrijwillegers. Zonder hen geen veldrit.