Olivier Philippaerts en H&M Legend of Love 5e in Zürich

Written by ERM. Posted in Sport

Olivier Philippaerts en zijn paard H&M Legend of Love zijn gisteren als vijfde geëindigd in de wereldbekermanche van Zürich. Een sterke prestatie van Olivier Philippaerts die, net als in het basisparcours, ook in de barrage met 14 combinaties foutloos bleef. In de wereldbekertussenstand staat Olivier Philippaerts op de 34e plaats met 20 punten. Na zijn schouderoperatie, en de daaropvolgende revalidatie, zou kwalificatie voor de wereldbekerfinale van Parijs moeilijk worden.

Zondag 28 januari WK veldrijden LRC bond te Maldegem

Written by ERM. Posted in Sport

Zondagnamiddag zal er in het park van Maldegem gestreden worden voor de wereldtitel veldrijden bij de LRC bond. Organisator Jean Luc De Bruyckere en zijn team hebben alvast voor een perfecte organisatie en parcour gezorgd. Op het parcour van de brico cross zullen de dames en heren strijden voor hun titel vanaf 12u30 .

Rudi Wille met de wet van de sterkste te Westkapelle

Written by ERM. Posted in Sport

Sedert Rudi Wille naar een andere categorie is overgestapt en verlost is van Mario Lammens  domineert hij zijn categorie bij de Lrc bond. Ook afgelopen zondat te Westkapelle stond er geen maat op de regerende Vlaamse , Belgische en Europese kampioen veldrijden.

Laudelino Lammens de sterkste te Westkapelle

Written by ERM. Posted in Sport

Maldegemnaar Laudelino Lammens wist na 2 maand onderbreking terug het zegegebaar te maken tijdens de Lrc cross te Westkapelle. Op het technisch parcour was Laudelino werkelijk in zijn sas en reed van start tot finisch aan de leiding voor Belgisch kampioen Roelens.

Mario Lammens de sterkste te Westkapelle

Written by ERM. Posted in Sport

Maldegemnaar Mario Lammens is terug aan een sterk veldritseizoen bezig. Na zijn overwinning in het Belgisch kampioenschap te Ingooigem waar ie een parcour op zijn maat had met veel loopstroken was ie opnieuw de sterkste te Westkapelle afgelopen zondag.

Philippaertsen pikken sportieve draad terug op

Written by ERM. Posted in Sport

De familie Philippaerts wenst iedereen een gezond en wel 2018 toe. Via bijgevoegd persbericht blikken ze terug op 2017 en vooruit op 2018 Na een deugddoende vakantie is de familie Philippaerts terug in België. Een deel van hen voor heel even want Nicola en Olivier Philippaerts zijn meteen afgereisd naar Bazel waar ze deelnemen aan de vijfsterrencompetitie. Vooraleer ze richting Zwitserland trokken namen ze nog heel even de tijd om terug te blikken op 2017 en vooruit te kijken naar 2018.