Wielrennen centraal in studio Essevee te Waregem tijdens Zulte Waregem-Anderlecht

Written by ERM. Posted in Special Events

Vrijdagavond ging Play off 1 van start met Zulte Waregem-Anderlecht. We mochten het meemaken vanop de eerste rij met studio essevee dankzij twee goeie vrienden waarvoor onze hartelijke dank. Aan tafel kunnen zetelen met ex Ronde van Vlaanderen winnaar Nick Nuyens en radio iconen Gust De Coster met Dirks Stoops was een grote eer.en niet te vergeten Eddy Vinckier ex coach van Gella Vandecaveye als vierde bekende persoon.

  Foto's copyright Rudi Maenhout

Allemaal een voor een toffe gasten.Een tafeltje naast ons waren Ex bondscoach Jose De Cauwer en stichter van Flanders Classics Wouter Vandenhaute de centrale gasten.Een leuk voetbal avondje om te koesteren zowel op als naast het veld.We hebben er dan maar een fotocollage van gemaakt welk je hier kan bewonderen.

 

Voor we het vergeten was ook Jo Planckaert van de partij en ook hij mocht niet ontbreken in deze reportage. Zowel Nick , josé of Wouter gaven een woordje uitleg en prognose over de Ronde netals Gust en Dirk.

 

Morgennamiddag zal blijken wie de beste wielerkennis heeft van deze vijf tenoren. Alvast bedankt voor de fijne avond die we met jullie mocht meemaken.