Hollandse boerinnenkalender t.v.v. Serious Request (3FM)

Written by ERM. Posted in Special Events

Afgelopen weekend was onze medewerker Rudi te gast tijdens de voorstelling van de Boerinnenkalender in Nederland op uitnodiging van Stef Bloo. De voorstelling vond plaats in Gelderland meer bepaald in Wilp. Tijdens de Release Party mocht uitgever Stef Bloo terecht fier zijn op zijn derde uitgave van deze sexy boerinnenkalender. Niet minder dan 15 boerinnen of plattelandsdames sieren deze prachtige kalender. Bij de 15 uitverkorenen ook drie Vlaamse Babes namelijk covermodel Tessa Van De Weghe , Lauralyn Vermeersch en Donna De Causemaecker.

 

Het talrijk opgekomen publiek waaronder enkele modellen van de vorige edities zoals Daisy Tel en Debby Jansen hadden de eer om kennis te maken met de nieuwe modellen op het podium tijdens hun voorstelling door uitgever Stef Bloo. Ieder aanwezig model kreeg een prachtige foto kader overhandigd met een van de genomen foto’s tijdens de shoot. Voor de meeste modellen was het de eerste maal dat ze voor de lens stonden en ze vonden het heel gaaf om dit eens mee te maken. Tevens vonden ze de samenwerking met fotograaf Aaron Hofman zeer gezellig.

Voor onze fotograaf persoonlijk behoren de Hollandse Christa van Oene en Eline Engels tot de toppers van de kalender. Uitgever Stef Bloo maakte ook bekend dat een groot deel van de opbrengst van de kalenderverkoop aan een goed doel zal gestort worden. Net als vorig jaar werken ze samen met Serious Request van Radio 3FM welk de geschonken opbrengst dit jaar zal schenken aan kindersterfte. Wie deze prachtige kalender wenst aan te kopen aan 14,95 euro om dit prachtig goed doel te steunen kan terecht op de website www.boerinnenkalender.nl . Hou er wel rekening mee dat je voor België 6,5 euro verzendkosten er bij betaalt hetgeen op 21,45 euro komt te staan per kalender.