Hollandse Nicky van de Sluis siert cover Délimel kalender t.v.v. Kinderkankerfonds

Written by ERM. Posted in Special Events

Deze zomer stonden twaalf plattelandsdames voor de lens van hobby fotograaf Rudi Maenhout , dit voor de eerste delimel kalender. Rudi werd gecontacteerd door Koen Van De Walle met de vraag of ze konden samenwerken aan dit project nadat Rudi een oproep had gedaan voor dames die een link hadden met de boerenstiel of platteland.

 

Uiteindelijk werden er 12 dames geselecteerd waaronder twee Nederlandse schoonheden die vorig jaar op de Nederlandse boerinnenkalender  van Stef Bloo prijkten. Namelijk Nicky van der Sluis ( Cover en maand Juni ) en Daisy Tel ( achtercover en de maand september ) . De andere dames die op de kalender prijken zijn Wendy Schoofs uit Peer ( januari ) , Delphine Faict uit Kaprijke ( februari ) , Channy de Windt uit Hechtel ( Maart ) ; Melinda Moons uit Beringen ( April ) ; Emma Smekens uit Sint Pieters Leeuw( Mei ) ; Eva Lutters uit Assebroek ( Juli ) ; Evelien De Bleeker uit Bassevelde ( Augustus ) ; Anne Serrarens uit Sint-Jan In Eremo( oktober ) ; Alexandra De Coen uit Bassevelde ( November ) en Nathalie Schepens uit Uitbergen ( December ) De kalender werd afgelopen zaterdag in Zelzate voorgesteld aan de pers en genodigden. Voor sommige dames was het de eerste keer dat ze voor de lens stonden maar het resultaat was gewoon schitterend.

Nicky Daisy

Daisy Tel uit het Nederlandse Assendelft en Nicky van der Sluis uit het Nederlandse Middelie hadden er zelfs een autotocht van bijna drie uur voor over om aanwezig te zijn om te shooten. Deze twee Nederlandse dames spraken me het meest aan na het zien van de Nederlandse Boerinnekalender. Ik heb hen gecontacteerd via Facebook en kreeg meteen een positief antwoord ondanks de laster die een Belgisch model van de Boerinnenkalender over me verspreid had. De samenwerking verliep heel vlot en ondertussen is Daisy Tel en haar familie zeer goede vrienden van me geworden. Voor Wendy Schoofs , Delphine Faict , Evelien De Bleeker en Anne Serrarens was het de eerste keer waardoor ze een beetje zenuwen hadden maar na een tijdje hadden ze de knepen van het vak door en kregen we een schitterend resultaat als gevolg. De kalender kan besteld worden door overschrijving van 8 EUR op rek.nr. (IBAN : BE 09 1043 5905 6257, BIC : NICABEBB) , met vermelding van naam + adres. De kalender wordt dan per post opgestuurd. Inlichtingen : Koen Van de Walle +32486 256 653