Bekend volk aanwezig tijdens Opening uniek afslankconcept in Hasselt The HealthyAffair

Written by ERM. Posted in Special Events

Afgelopen vrijdag waren enkele bekende namen afgezakt naar de opening van The Healthy Affair . We ontmoetten er oa racepiloot Anthony Kumpen ,model Griet Vanhees , ex Miss België Virginie Claes, eerste ere dame Miss Wellness Beauty Laura De Smaele , Melissa Van Hoydonck ( The Sky of The Limit ) en de gekende journaliste Annemie Ramaekers. Met zijn allen waren ze benieuwd naar het nieuwe concept welk Michélle Thissen op de markt brengt. Michéle kennen we uit een verleden van ere dame bij Miss België en is ondertussen uitgegroeid tot een jonge ondernemende zakenvrouw die ondanks haar succes nog steeds de voetjes op de grond heeft staan.

  Foto's copyright ERM

Bij The Healthy Affair begeleidt men u naar een gezonde, haalbare en effectieve levensstijl om slank, fit en gezond te zijn met blijvende resultaten. The HealthyAffair staat voor een persoonlijke aanpak op maat en is het eerste instituut in België met de meest vooruitstrevende en nieuwste technologieën allemaal onder één dak. De sessies bestaan uit korte behandelingen en/of trainingen van maximum 40 min. met een effectief en langdurig resultaat. Daarnaast adviseren zij u vrijblijvend in uw voedingspatronen en passen zij deze aan naar een nieuwe levensstijl die tevens het best aansluit bij UW dagelijkse routine. Bovendien werkt The HealthyAffair met de Sanamethode ontwikkeld door Sandra Bekkari en werken ze met een opgeleide sanacoach.

 

Om de cirkel rond te maken biedt The HealthyAffair tevens de mogelijkheid om iedere dag gezonde en verse maaltijden mee te nemen, zowel voor klanten als voor bedrijven. Vanaf januari 2018 krijgen de bedrijven eveneens subsidies als ze hun werknemers aansporen om met een sanacoach aan de slag te gaan. Meer info www.thehealthyaffair.be