Laura De Smaele genodigde tijdens opening The Healthy Affair te Hasselt

Written by ERM. Posted in Special Events

Tijdens de openingsavond voor genodigden en pers van The Healthy Affair te Hasselt was eerste ere dame Miss Wellness Beauty Laura De Smaele een van de aanwezigen. Het werd voor haar een fijne avond met oa ontmoetingen met enkele bekende gezichten. We citeren oa Anthony Kumpen en echtgenote Griet Vanhees , Voormalig Miss België Virginie Claes , Journaliste Annemie Ramaekers , Melissa Van Hoydonck van The Sky Of The Limit en natuurlijk zaakvoerster Michéle Thissen in een verleden ere dame bij Miss België die iedereen hartelijk ontvangde met een hapje en drankje.

 Foto's Copyright ERM

Bij The Healthy Affair begeleidt men u naar een gezonde, haalbare en effectieve levensstijl om slank, fit en gezond te zijn met blijvende resultaten. The HealthyAffair staat voor een persoonlijke aanpak op maat en is het eerste instituut in België met de meest vooruitstrevende en nieuwste technologieën allemaal onder één dak. De sessies bestaan uit korte behandelingen en/of trainingen van maximum 40 min. met een effectief en langdurig resultaat. Daarnaast adviseren zij u vrijblijvend in uw voedingspatronen en passen zij deze aan naar een nieuwe levensstijl die tevens het best aansluit bij UW dagelijkse routine. Bovendien werkt The HealthyAffair met de Sanamethode ontwikkeld door Sandra Bekkari en werken ze met een opgeleide sanacoach.

  Foto's copyright ERM

Om de cirkel rond te maken biedt The HealthyAffair tevens de mogelijkheid om iedere dag gezonde en verse maaltijden mee te nemen, zowel voor klanten als voor bedrijven. Vanaf januari 2018 krijgen de bedrijven eveneens subsidies als ze hun werknemers aansporen om met een sanacoach aan de slag te gaan.

Foto's copyright ERM

Meer info www.thehealthyaffair.be