Wendy Pauwels guest tijdens boekvoorstelling “Via de lens naar het hart”

Written by ERM. Posted in Special Events

Vorige vrijdag was het een massale opkomst van pers en genodigden tijdens de voorstelling “ Via de lens naar het Hart “ het boek van interventie journalist Pascal Van Huffel aan het Asiadok te Antwerpen. De sympathieke journalist die we oa kennen van Dag Allemaal en ATV was niet aan zijn proefstuk toe en verraste ieder aanwezige met dit pracht exemplaar. Pascal beschrijft er zijn spectaculairste ongevallen die hij de voorbije vijf jaar versloeg voor ATV.

Bij de genodigden was ook Miss Wellness Beauty Belgium 2016 Wendy Pauwels aanwezig. De sympathieke dame mocht met onze huisfotograaf deze voorstelling meemaken. Bij deze willen we ook Pascal Van Nuffel bedanken dat we mochten aanwezig zijn tijdens de voorstelling van zijn prachtig boek.

                   

Meteen ook de gelegenheid om eens samen met Pascal op de foto te gaan net als met Niels De Jonck , Kim Van Oncen , Kelly Pfaff en Sam Gooris. verder waren ook Peter Thyssen , Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe ook van de partij net als Bieke Ilegems.

Later op de avond kwamen we ook nog Lotte De Borger tegen. Het werd alvast een leuke avond voor Wendy waarmee bewezen is dat het niet stopt na je missenjaar. Het boek 

 

                   

"Via de lens naar het hart" kan in elke boekwinkel besteld worden en is verkrijgbaar bij De standaard boekhandel via bol.com en boekscout.nl . Verkoopprijs 24,99 euro..