“Via de lens naar het hart” het geestekind van interventie journalist Pascal Van Nuffel

Written by ERM. Posted in Special Events

Vorige vrijdag was het een massale opkomst van pers en genodigden tijdens de voorstelling “ Via de lens naar het Hart “ het boek van interventie journalist Pascal Van Huffel aan het Asiadok te Antwerpen. De sympathieke journalist die we oa kennen van Dag Allemaal en ATV was niet aan zijn proefstuk toe en verraste ieder aanwezige met dit pracht exemplaar. Pascal beschrijft er zijn spectaculairste ongevallen die hij de voorbije vijf jaar versloeg voor ATV.

                

In deel twee van zijn boek kan je oa verhalen lezen van zijn vriendschappen met Will Tura , Bieke Ilegems en wijlen Gaston Berghmans. En zoals beloof had Pascal een verrassing in petto en dat ie een man van zijn woord is bewees Pascal met een postuum eerbetoon aan Gaston Berghmans. In samenspraak met weduwe Jenny en dochter Chantal werd als eerbetoon aan zijn goede vriend Gaston een deel van het script van Gastons tweede boek . Zo kan Vlaanderen alsnog enkele verhalen van de populairste komiek lezen. Pascal die een groot deel van Gastons culterele erfenis erfde wou dit niet laten verloren gaan.

Mede daardoor heeft ie een prachtige afsluiter van zijn boek “ Via de lens naar het Hart ‘ Tijdens de voorstelling spotten we oa Sam Gooris met echtgenote Kelly Pfaff , Niels De Jonck met vriendin Kim Van Oncem , Wendy Pauwels , Will Tura , Bieke Ilegems , Joyce Van Nimmen , Peter Thyssen en vele anderen.

Vervolgens was er nog een leuke party. "Via de lens naar het hart" kan in elke boekwinkel besteld worden en is verkrijgbaar bij De standaard boekhandel via bol.com en boekscout.nl . Verkoopprijs 24,99 euro..