Velofollies ‘18 breekt eigen record

Written by ERM. Posted in Special Events

Op de laatste dag van de Belgische fietsbeurs Velofollies werden records gebroken. Met bijna 40.000 bezoekers op 3 dagen tijd bevestigt de Belgische fietsbeurs Velofollies zijn positie als leider in het fietsgebeuren op de Beneluxmarkt. “Nog nooit kregen we zoveel enthousiaste fietsliefhebbers over de vloer dan het afgelopen weekend”, vertelt een zeer tevreden Pieter Desmet, organisator van Velofollies te Kortrijk.

Velofolies was terug groot succes met Greg Van Avermaet , Frank Schleck en Olivier Naessen als publiekstrekkers.

Written by ERM. Posted in Special Events

Afgelopen weekend vond inde Xpo hallen te Kortrijk de jaarlijkse fietsbeurs Velofolies plaats. Op deze beurs kan je alle nieuw snufjes gaan bewonderen en ook ploegvoorstellingen live meemaken. Ook verschillende renners en ex renners zijn er aanwezig. Alle fietsconstructeurs waren aanwezig van Trek , Bianchi , Cipolini , Ridley en vele andere . Je kon er ook voedings supplementen voor sporters ontdekken met oa 3 Action ; Wcup , Svenson en Etix.

Grote publieke belangstelling tijdens velofolies te Kortrijk

Written by ERM. Posted in Special Events

Met een bezoekersstijging van maar liefst 9% ten opzichte van dezelfde dag vorig jaar, is de eerste dag van de fietsbeurs Velofollies er eentje om in te kaderen. Wellicht waren de komst van Greg van Avermaet en Puck Moonen een extra reden om naar de beurs af te zakken. De 14.139 bezoekers die gisteren de beurs als het ware overrompelden blijken uit een kleine rondvraag bij de exposanten, heel goed te weten wat ze willen en waar ze op zoek naar zijn.

Jolien Verschueren en Rob Peeters gespot tijdens velofolies te Kortrijk

Written by ERM. Posted in Special Events

Tijdens ons bezoek aan velofolies op vrijdagnamiddag waren heel wat bekende wielergezichten aanwezig om het jaarlijks salon te komen bezoeken.  Onder hen ook  Jolien Verschueren en Rob Peeters van Pauwes - sauzen. Jolien bezocht rustig enkele standen en Rob was op zijn racefiets even zijn oriëntatie kwijt op weg naar de stand waar ie even op de rollen moest.

Greg Van Avermaet signeert tijdens Velofolies te Kortrijk

Written by ERM. Posted in Special Events

Olympisch kampioen Greg Van Avermaet oa winnaar dan Omloop het Niewsblad , Gent - Wevelgem en Parijs - Roubaix vorig jaar is een graag gezien renner tijdens velofolies. Zowel tijdens het intervieuw als de meet en greet was er een talrijk publiek opgekomen. Ook niet verwonderlijk als je weet dat Van Avermaet een renner van het publiek is . steeds vriendelijk en mooit te beroerd om met iemand op de foto te gaan.

Andrea Tafi te gast tijdens velofolies te Kortrijk

Written by ERM. Posted in Special Events

De sympathieke Italiaan Andrea Tafi ooit nog winnaar van Parijs-Roubaix en de Ronde van Vlaanderen is steeds van de partij tijdens velofolies. Dit om zijn wielerkledij voor te stellen. Tussen de job door op de beurs is Tafi altijd bereid om even op de foto te gaan of een praatje te nemen met de bezoekers van velofolies.

Bekend volk aanwezig tijdens Opening uniek afslankconcept in Hasselt The HealthyAffair

Written by ERM. Posted in Special Events

Afgelopen vrijdag waren enkele bekende namen afgezakt naar de opening van The Healthy Affair . We ontmoetten er oa racepiloot Anthony Kumpen ,model Griet Vanhees , ex Miss België Virginie Claes, eerste ere dame Miss Wellness Beauty Laura De Smaele , Melissa Van Hoydonck ( The Sky of The Limit ) en de gekende journaliste Annemie Ramaekers. Met zijn allen waren ze benieuwd naar het nieuwe concept welk Michélle Thissen op de markt brengt. Michéle kennen we uit een verleden van ere dame bij Miss België en is ondertussen uitgegroeid tot een jonge ondernemende zakenvrouw die ondanks haar succes nog steeds de voetjes op de grond heeft staan.