Burgemeester De Wever maakt de volledige cast van het iconische theaterstuk 'Slisse en Cesar' bekend

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Terug naar de plek waar Gaston & Leo 40 jaar geleden 'Slisse en Cesar' op de planken brachten Regisseur Stany Crets startte deze week met de repetities van het theaterstuk ‘Slisse en Cesar’ voor producent Uitgezonderd.. Deze twee onafscheidelijke vrienden en iconische personages staan in het collectief geheugen van het Vlaamse publiek gegrift. Eindelijk mochten alle namen van de cast bekend gemaakt worden. Burgemeester Bart De Wever stelde ze vrijdag 2 februari voor aan de pers.

Disney-musical ‘The Little Mermaid’ deze paasvakantie in Ethias Arena

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Marmalade brengt Disney-musical na Gent nu ook naar Hasselt. Op 13, 14 en 15 april brengt entertainmentbedrijf Marmalade de Disney-musical ‘The Little Mermaid’ naar de Ethias Arena in Hasselt. Net zoals in Flanders Expo Gent – waar de musical, geregisseerd door Frank Van Laecke, de voorbije kerstperiode liep van 13 december tot 7 januari – tekenen Ianthe Tavernier & Juan Gerlo opnieuw voor hun rol als Ariël en Prins Erik.

Theaterstuk "Assisen" vol drama en humor nam een spetterende start tijdens premiëre in theater Elckerlyc

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Zondagnamiddag waren heel wat genodigden en pers getuige van een spetterend theaterstuk ‘Assisen ‘ genoemd. De cast Carry Goossens, Francesca Vanthielen, Kürt Rogiers, Kadèr Gurbuz, Manou Kersting, Bert Verbeke, Peter Thyssen, Mira Delbaen en Frans Maas gaven het beste van zich en zetten hun acteer talent nog maar eens in de verf. Voor Francesca was het de comeback op de planken en ze vertolkte haar rol als Veerle Durieux, procureur des konings met verve precies alsof ze nooit is weggeweest op de buhne van het theater.

Premièrepubliek beslist over schuld of onschuld in theaterstuk "Assisen".

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

OOK TIJDENS DE PREMIERE VAN HET THEATERSTUK "ASSISEN" WORDT HET PUBLIEK HEEN EN WEER GESLINGERD TUSSEN SCHULD OF ONSCHULD VAN DE BEKLAAGDE. Theaterhuis Uitgezonderd. ging vandaag in Theater Elckerlyc te Antwerpen in première met het beklijvende theaterstuk "Assisen". Hierin volgen we live een assisenzaak op scène , waar het publiek fungeert als jury en uiteindelijk beslist over schuld of onschuld van de beklaagde. Verteller Bert Verbeke loodst hen door de belangrijkste delen van een assisenproces, in deze een webcammoord, via getuigenissen, flash backs en vlijmscherpe pleidooien door Procureur des Konings (Francesca Vanthielen) en de advocaat van de beklaagde (Kürt Rogiers).

Theaterstuk 'Assisen’ gaat zondag in Premiëre te Antwerpen in Theater Elckerlyc

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Theaterhuis Uitgezonderd. zit nooit verlegen om een stunt. Zo wist producent James Cooke niemand minder dan Jef Vermassen te strikken als juridisch adviseur voor het nieuwe theaterstuk 'Assisen’ dat in januari 2018 te Antwerpen in première gaat. Hierin volgen we live een assisenzaak op scène , waar het publiek zal fungeren als jury. Meester Vermassen zal het script volledig onder handen nemen en het project nauwkeurig volgen, zodat het verhaal overeenstemt met de realiteit. Uitgezonderd. en regisseur Frank Van Laecke stelden met trots hun adviseur voor in het Justitiepaleis te Antwerpen. Regisseur Frank Van Laecke vertelt:“Dit stuk wordt een spannende weergave van het verloop van een echt assisenproces waarbij het publiek zal fungeren als jury.

Opnieuw projectsubsidies voor Judas TheaterProducties!

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Schitterend nieuws net voor aanvang van de theatertour van"Goodbye, Norma Jeane". Heugelijk nieuws voor Judas TheaterProducties! Minister van Cultuur Sven Gatz maakte vandaag bekend dat het productiehuis €150000 aan projectsubsidies zal ontvangen. Hiermee wil Judas TheaterProducties volgend seizoen de muzikale voorstelling “Iedereen beroemd” op de planken brengen, gebaseerd op de gelijknamige film van Dominique Deruddere. Maar voor het zover is, trekt het gezelschap eerst nog heel Vlaanderen rond met hun intieme musicalcreatie “Goodbye, Norma Jeane”. LUCKY JUDAS THEATERPRODUCTIES

Bart Kaëll, Hilde Debaerdemaeker, Peter Van Asbroeck en Peter Van de Velde bezorgen premièrepubliek een hilarische theateravond met de 'Soundmixshow'

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Het productiehuis Uitgezonderd. en regisseur Sven De Ridder mochten vandaag pers en genodigden welkom heten op de première van de theaterparodie De Soundmixshow. Heel wat genodigden en pers kwamen acteurs Hilde Debaerdemaeker, Peter Van Asbroeck en Peter Van de Velde aanmoedigen. Het was vooral uitkijken naar Bart Kaëll die de rol van zichzelf als toenmalige Soundmixpresentator kreeg toegewezen.

Nico Sturm en Jonas van Geel op zoek naar de kracht van het komisch duo in "Gisteren was het geweldig!"

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Op donderdag 25 januari gaat "Gisteren was het geweldig!" in première in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Dit muziektheaterstuk in regie van Frank Van Passel is de liefdevolle clash tussen kompanen Nico Sturm en Jonas Van Geel. Een ode aan de vriendschap, een botvieren van hun liefde voor de oude theaterrevues en comedyshows, een onderzoek naar de kracht van een duo : hoe kunnen twee mensen een leven lang elkaar lief hebben en vrolijk blijven? Bezielers Nico Sturm en Jonas Van Geel gaan op zoek naar het antwoord op deze vraag, en zoveel meer...