Sara Gracia Santacreu als Liesje in "Het Ijskristal van Snowakije"

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Vorige week zondag waren we aanwezig tijdens de premiëre van Het Ijskristal van Snowakije in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Deze Kerst Musical werd prachtig opgevoerd door twee acteurs en twee actrices metname Jeroen Maes , Sven Tummeleer , Gerdy Swennen en Sara Gracia Santacreu stonden in voor een kerstvoorstelling om u tegen te zeggen. Voor Jeroen , Gerdy en Sven was het niet evident om 23 rollen van de 24 op zich te nemen.

 

Jeroen kon alvast zijn sterk punt namelijk humor uitspelen. Gerdy bracht haar rollen op een geloofwaardige manier en de nobele onbekende Sven staat wellicht aan de deur te kloppen voor een mooie carriëre in de toekomst. Hoofdrolspeelster Sara Gracia Santacreu die we al enkele jaren persoonlijk goed kennen schitterde in haar rol als Liesje. Voor de talentvolle actrice met een prachtige zangstem staat er wellicht nog een grootse carriëre te wachten , waardoor ze na haar prestatie tijdens de voorstelling van de Ijskristal van Snowakije meer dan ooit voor de grote doorbraak staat.

 

Het beloftevolle meisje is uitgegroeid naar een topactrice zonder haar nederheid te verliezen en enkel de toppers kunnen dit verwezelijken. In haar rol als Liesje droomt ze van sneeuw op kerstdag maar zonder de gestolen Ijskristal van snowakije is dit niet mogelijk. Ze gaat dan ook op zoek naar de Ijskristal maar vooraleer ze hem kan bemachtigen staan er nog heel wat hindernissen voor de deur. Wie deze kerstspectakel nog wil meemaken kan alvast voor meer info terecht op http://www.fakkelteater.be/voorstelling/het-ijskristal-van-snowakije en  http://www.hetijskristal.be