Special guests Nicole & Hugo schitteren en verrassen op de feestelijke voorstelling van de WINTERREVUE 2016

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Stany Crets en zijn sterrencast beantwoorden aan de hoge verwachtingen voor de tweede editie van de WINTERREVUE met een feestelijk live-spektakel vol grappige en muzikale verrassingen , Pers en genodigden verzamelden afgelopen zondag in Theater Elckerlyc voor de feestelijke voorstelling van de WINTERREVUE. Regisseur Stany Crets leverde samen met zijn sterrencast, het ballet en creatives van de Winterrevue 2016 een vernieuwende, strakke humoristische show af met respect voor het genre revue.

 

Special guests Nicole & Hugo zorgen voor een onvergetelijke podiumprestatie in deze revue 2.0. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Udo, Lisa en Nicole & Hugo schitteren nog in de WINTERREVUE tot en met 15 januari 2017. Heel wat van de genodigden gingen ook voor en na de voorstelling graag in de rij staan om bij Greet Rouffaer en Bart De Bondt “WAT IK WIL VOOR KERSTMIS”, de nieuwe kerstsingle van Nicole & Hugo, t.v.v. Schenk Een Lach aan te kopen.

PRAKTISCHE INFORMATIE WINTERREVUE vanaf 15 december 2016 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theater Elckerlyc. Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Styling: Griet Van Landeghem en Tine Deseure – Live orkest: Eric Melaerts Met: Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Udo, Lisa en Nicole & Hugo.

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen. Tickets: www.winterrevue.be  – 070/691.002 - max €0.30/minuut - of aan de ticketbalie van DE MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei Data: Donderdag 15, vrijdag 16, zaterdag 17, donderdag 22, vrijdag 23, woensdag 28, donderdag 29, vrijdag 30 december om 20 uur, zaterdag 31 december om 21 uur, zaterdag 17 en zondag 18 december om 15 uur. Donderdag 5, vrijdag 6, zaterdag 7, vrijdag 13 en zaterdag 14 januari om 20 uur en zaterdag 7, zondag 8, zaterdag 14 en zondag 15 januari om 15 uur

Tarieven: voordelige tarieven in 5 categorieën, reeds vanaf 18 €, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten. Culinair arrangement voor de voorstelling aan de prijs van 59 euro pp in het WINTERRESTAURANT, vanaf vrijdag 23 december tot en met zondag 8 januari.

                    

Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.