Winterrevue mist zijn start niet in Theater Elckerlyc

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Afgelopen zondag waren pers en genodigden voltallig met nieuwsgierigheid naar Theater Elckerlyc in Antwerpen afgezakt om er de feestelijke voorstelling van winterrevue live mee te maken. Door de vele positieve reacties van de vorige editie was het uitkijken of de cast onder regie van Stany Crets ons zou verrassen, De Revue is een voltreffer en een aanrader voor iedere theater liefhebber. Je krijgt niet alleen dans en muziek te zien maar ook nog de gepaste humor welk subliem door de cast werd gebracht .

An Van den Broeck bewees nogmaals dat ze de absolute top is in haar vak met haar zangtalent. Ook Udo , Lisa en Patrick Onzia presteerden op hoog niveau en wat dan gezegd van de acteer en zangprestatie van gastheer met gastvrouw Dirk Van Vooren en Britt Van Der Borght . special quest Nicole & Hugo waren subliem met hun inbreng tijdens deze winterrevue. Tevens waren de dansers onder leiding van Laurent Flamant een streling voor het oog om naar te kijken , waardoor de hoofdcast moeiteloos zich kon inpassen tussen de dansers. Werkelijk een wervelende show die geen minuut verveeld mede door het grandioos werk van regiseur en auteur Stany Crets onder muzikale begeleiding van Eric Mellaerts .

Bij de genodigden merkten we oa volgende personen op : Ray Verhaeghe en Annie Geeraerts ( Albert en Anna in familie. Leah Thys , Kader Gurbuz , Herbert Flack , Greet Rouffaer , Peter Bulckaen , Mister Gay Belgium en Europe Raf Van Puymbroeck met organisator Bram Bierkens , Miriam Jacques en vriend , Ann Swartenbroekx , Bert Cosemans en vele andere .

Wie dit spetterend spektakel alsnog live wilt meemaken hier volgt de praktische info :WINTERREVUE vanaf 15 december 2016 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theater Elckerlyc. Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Styling: Griet Van Landeghem en Tine Deseure – Live orkest: Eric Melaerts Met: Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Udo, Lisa en Nicole & Hugo. Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Tickets: www.winterrevue.be  – 070/691.002 - max €0.30/minuut - of aan de ticketbalie van DE MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei Data: donderdag 22, vrijdag 23, woensdag 28, donderdag 29, vrijdag 30 december om 20 uur, zaterdag 31 december om 21 uur, zaterdag 17 en zondag 18 december om 15 uur. Donderdag 5, vrijdag 6, zaterdag 7, vrijdag 13 en zaterdag 14 januari om 20 uur en zaterdag 7, zondag 8, zaterdag 14 en zondag 15 januari om 15 uur. 

Tarieven: voordelige tarieven in 5 categorieën, reeds vanaf 18 €, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten. Culinair arrangement voor de voorstelling aan de prijs van 59 euro pp in het WINTERRESTAURANT, vanaf vrijdag 23 december tot en met zondag 8 januari. Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.