Leah Thys schittert als special guest op eindejaarsconcert met Ann De Winne en Hans Peter Janssens

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Leah Thys schittert als special guest op eindejaarsconcert met Ann De Winne en Hans Peter Janssens op 28, 29 en 30 december in de Rode Zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen Wie de feestdagen wil inzetten met een stemmig concert, zit goed in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Hans Peter Janssens en Ann De Winne brengen er op 28, 29 en 30 december een sfeervol Eindejaarsconcert met een vijfkoppig live orkest.

  Foto werd ingezonden

Actrice Leah Thys is special guest en brengt een vleugje tribuut aan diva's uit vervlogen tijden. Drie topartiesten en vijf bevlogen muzikanten, dat resulteert in een onvergetelijke combinatie voor een feestelijke, muzikale belevenis. Dit Eindejaarsconcert is dé manier om 2016 op stemmige wijze af te sluiten!

  Foto werd ingezonden

HANS PETER JANSSENS EN ANN DE WINNE MAKEN EEN GEVARIEERDE MUZIKALE REIS OP DIT EINDEJAARSCONCERT De warme stem van Hans Peter Janssens en de frisse, klaterende sopraan van Ann De Winne zorgen met dit Eindejaarsconcert voor een heerlijke avond, met songs die variëren van klassiek tot jazz, van musical tot pop en van soul tot chanson... een zalige reis voor je muzikale hart. Een bevlogen vijfkoppig orkest, inclusief piano, accordeon en het strijkkwartet Opus 4 zorgen voor de feestelijke sound track onder deze muzikale belevenis. ACTRICE LEAH THYS IS SPECIAL GUEST Leah Thys is een veelzijdige artieste. Zij is niet enkel actrice maar tevens een zangeres met een stem vol nostalgie. Zij brengt als Special Guest een vleugje tribuut aan diva's uit vervlogen tijden.

  Foto werd ingezonden

PRAKTISCHE INFORMATIE EINDEJAARSCONCERT EINDEJAARSCONCERT MET ANN DE WINNE EN HANS PETER JANSSENS - SPECIAL GUEST: LEAH THYS Piano, accordeon en muzikale leiding: Thomas Vanhauwaert Strijkkwartet Opus 4 Data: 28, 29 en 30 december Locatie: Rode Zaal Fakkeltheater (Hoogstraat - Antwerpen) Tickets: www.fakkeltheater.be  - 070 246 036