Auteur Pieter Aspe herenigt Francesca Vanthielen en Herbert Flack voor theaterstuk ASPE 2.

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Twee jaar geleden gooide de eerste theaterversie van ASPE hoge ogen en bracht ruim 40000 theaterbezoekers op de been. De spanning begint te stijgen want er staat een opvolger in de steigers… ASPE 2, Het Dodelijk Jubileum is vanaf 19 januari te zien in Theater Elckerlyc. Naast Herbert Flack in de hoofdrol, zijn er ook rollen weggelegd voor Jelle Cleymans, Mathias Vergels, Frans Maas, Helle Vanderheyden, Peter Thyssen, Pieter Klinck en Katelijne Verbeke. Theaterhuis Uitgezonderd. staat ondertussen garant voor unieke vondsten om hun theaterstukken in de kijker te zetten.

  Foto werd ingezonden

Naar aanleiding van de spannende theatervoorstelling ASPE 2, Het Dodelijk Jubileum brengt succesauteur Pieter Aspe nog één keer Francesca Vanthielen en Herbert Flack samen. Francesca verleent immers haar medewerking in een filmopname die tijdens het stuk te zien zal zijn. FILMOPNAMES VAN EEN UNIEK FAMILIEPORTRET MET FRANCESCA VANTHIELEN Tijdens het filmpje zal ‚Hannelore’ (Francesca Vanthielen) samen met de kinderen hun vader‚ hoofdinspecteur Van In, feliciteren n.a.v. zijn jubileum. Herbert Flack, die de rol van de onnavolgbare Hoofdinspecteur Van In speelt, komt zijn ex-tv-collega dan ook graag een hart onder de riem steken tijdens deze opnames. Pieter Aspe komt langs om deze hereniging mee te maken en regisseur Frank Van Laecke leidt die dag alles in goede banen. Natuurlijk maakt producent Uitgezonderd. van deze gebeurtenis gebruik om de pers de kans te bieden deze unieke reünie mee te maken.

  Foto werd ingezonden

OPNIEUW EEN SPANNEND VERHAAL MET DE KWALITEITSSTEMPEL VAN PIETER ASPE EN REGISSEUR FRANK VAN LAECKE. Twee jaar geleden gooide de eerste theaterversie van ASPE hoge ogen en bracht ruim 40000 theaterbezoekers op de been. De spanning begint te stijgen want er staat een opvolger in de steigers… ASPE 2, Het Dodelijk Jubileum is vanaf 19 januari te zien in Theater Elckerlyc. Naast Herbert Flack in de hoofdrol, zijn er ook rollen weggelegd voor Jelle Cleymans, Mathias Vergels, Frans Maas, Helle Vanderheyden, Peter Thyssen, Pieter Klinck en Katelijne Verbeke. Theaterhuis Uitgezonderd. staat ondertussen garant voor unieke vondsten om hun theaterstukken in de kijker te zetten. Naar aanleiding van de spannende theatervoorstelling ASPE 2, Het Dodelijk Jubileum brengt succesauteur Pieter Aspe nog één keer Francesca Vanthielen en Herbert Flack samen. Francesca verleent immers haar medewerking in een filmopname die tijdens het stuk te zien zal zijn. De opnames zijn voorzien op 1 december. FILMOPNAMES VAN EEN UNIEK FAMILIEPORTRET MET FRANCESCA VANTHIELEN Tijdens het filmpje zal ‚Hannelore’ (Francesca Vanthielen) samen met de kinderen hun vader‚ hoofdinspecteur Van In, feliciteren n.a.v. zijn jubileum. Herbert Flack, die de rol van de onnavolgbare Hoofdinspecteur Van In speelt, komt zijn ex-tv-collega dan ook graag een hart onder de riem steken tijdens deze opnames. Pieter Aspe komt langs om deze hereniging mee te maken en regisseur Frank Van Laecke leidt die dag alles in goede banen. Natuurlijk maakt producent Uitgezonderd. van deze gebeurtenis gebruik om de pers de kans te bieden deze unieke reünie mee te maken. ONDER EMBARGO TOT 1 DECEMBER OM 14U20 - UITNODIGING PERS: FILMSET ASPE 2 OP DONDERDAG 1 DECEMBER VAN 14U30 TOT 15U30 U bent van harte welkom om een verslag te maken van de filmopnames met Francesca Vanthielen voor het theaterstuk ASPE 2. Acteur Herbert Flack en succesauteur Pieter Aspe zullen eveneens aanwezig zijn. Regisseur Frank Van Laecke leidt het geheel in goede banen en geeft graag een woordje uitleg. Francesca Van Thielen, Herbert Flack en Pieter Aspe zijn ook beschikbaar voor quotes en korte gesprekjes, lange interviews kunnen op afspraak ingepland worden voor een later moment. Bijzonder graag afspraak tot donderdag 1 december. Gelieve uw komst te bevestigen bij uw perscontact tegen dinsdag 29 november ten laatste op volgende link: http://eepurl.com/cpIoBf Aanwezig Francesca Vanthielen Herbert Flack Pieter Aspe Frank Van Laecke Datum 01/12/2016 Uur Onthaal pers 14u30 Pers op set 14u50 Einde persmoment 15u30 Locatie Rochuslei 33 te Brasschaat

Foto werd ingezonden

OPNIEUW EEN SPANNEND VERHAAL MET DE KWALITEITSSTEMPEL VAN PIETER ASPE EN REGISSEUR FRANK VAN LAECKE. Geen succesvolle voorstelling zonder een sterk, spannend, straf verhaal… Pierre Aspeslag, Peter Römer en regisseur Frank Van Laecke waken ook deze keer op de theaterbewerking van deze voorstelling. Het resultaat is een spannende misdaadvoorstelling... Na de succesvolle boeken en de populaire VTM-reeks komen de bekende personages van Pieter Aspe opnieuw tot leven in het theater in een nieuw verhaal. Het theater als feestlocatie én misdaadscène? Jazeker! In “Aspe2 - Het dodelijk jubileum” is het publiek getuige van een intieme jubileumviering dat een onheilspellend randje krijgt als er een dode valt. HoofdInspecteur Van In (Herbert Flack) en zijn assistent De Swaef (Jelle Cleymans) zijn direct ter plaatse om de moord te onderzoeken en ook commissaris Van Nuffel (Frans Maas) is van de partij. Net als in de eerste voorstelling “Aspe - Moord in het theater” roepen zij bij hun politieonderzoek de hulp in van het publiek. Wie zich eerst nog bezoeker waande op een feestje, kan nu worden opgeroepen als getuige van een moordzaak ASPE2. HET DODELIJK JUBILEUM – praktische info ASPE2. HET DODELIJK JUBILEUM is een productie van Uitgezonderd. Met: Herbert Flack, Jelle Cleymans, Mathias Vergels, Frans Maas, Helle Vanderheyden, Peter Thyssen, Pieter Klinck en Katelijne Verbeke. Regie: Frank Van Laecke Aspe2. Het dodelijk jubileum. gaat in première op 22 januari 2017 in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Tickets zijn te reserveren via www.hetdodelijkjubileum.be  of 070 691 002 Met dank voor de verspreiding van deze informatie.