Carry Goossens schittert in A Bomma tijdens feestelijke voorstelling voor pers en genodigden

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Het was zondagnamiddag 20 november genieten tijdens de feestelijke voorstelling van A Bomma met Carry Goossens die de 100 jarige bomma vertolkte op sublieme wijze. Nochtans had ie in een ver verleden verkondigd nooit een vrouw te spelen. Maar wat zei bredero juist dat het kan verkeren. We mogen gerust verkondigen dat Carry schitterde in zijn eerste vrouwelijke rol als bomma van de frituristen.

 

Ook de andere castleden Kader Gürbuz , Leen Dendievel , Bert Cosemans , Johny Voners , Anke Helsen en Geert Dehertefelt vertolkten hun rol op een hoog niveau. Het was genieten van begin tot einde. Ook al was het geen billenkletser dit keer in een volle theaterzaal Elckerlyc te Antwerpen , de losbandige komedie werd door iedereen gesmaakt. Een aanrader voor iedereen die van theater en komedie houd .

      

Verschillende collega acteurs waaronder Christoph Stienlet en zoon , Greet Rouffaer , Leah Thys , Karin Jacobs , Anne Somers , Wim Stevens , Linda De Ridder , Jaak Van Assche , Rob Gorris en vele andere genoten van het optreden van hun collega’s . Ook Nicole en Hugo , Garry Hagger , Miriam Jacques , Bram Bierkens en Mister Gay Europe Raf Van Puymbroeck konden de komedie smaken.

      

Voor wie interesse heeft A Bomma! loopt nog tot en met 10 december in Theater Elckerlyc te Antwerpen

      

TICKET INFO  www.dekomediecompagnie.be  of bij Theater Elckerlyc op 070 691 002 (max 0,30 Euro/min) Tarieven inclusief reservatiekosten: vanaf 17 Euro. Er is ook nog de ticketbalie van Mediamarkt op de Keyserlei 58/60 te Antwerpen. Er zijn tevens VIP-arrangementen vanaf 38 Euro.

     

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.