Carry Goossens, Johny Voners, Bert Cosemans en de complete cast van A Bomma! vliegen met volle goesting in de repetities met een professionele les in friet bakken.

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Op 18 november gaat A BOMMA!, een stuk van De Komedie Compagnie, in première in Theater Elckerlyc. Het publiek geniet van een losbandige komedie waarin een familie van frituristen de meest bizarre tijden beleeft dankzij hun “bomma”, gespeeld door Carry Goossens. De repetities zijn volop bezig. Hét perfecte moment voor de producent en cast om een stand van zaken te geven aan de pers. Op het menu: een professionele frietbakles!

INLEEFMOMENT A BOMMA! MET PERS EN CAST Regisseur Robert Sian verzamelde zijn troepen en gaf present met acteurs Carry Goossens, Bert Cosemans, Johny Voners, Leen Dendievel, Anke Helsen, Kadèr Gurbuz en Geert Dehertefelt bij groothandel Trappeniers Food Service te Merksem. Na een toelichting door artistiek leider Dirk Van Vooren over de verschillende producties van De Komedie Compagnie en een introductie op de cast en het stuk A BOMMA! van Douglas Maxwell door regisseur Robert Sian was het vooral uitkijken naar een heuse inleefsessie frietjes bakken in Frietkraam “Het Hete Frietje” waarin acteurs Bert Cosemans en Johny Voners onder het alziende oog van Carry Goossens en de complete cast leerden én mochten uittesten hoe de perfecte friet eruit hoort te zien.

PRAKTISCHE INFORMATIE - A BOMMA! Productie: www.dekomediecompagnie.be  Met: Carry Goossens, Bert Cosemans, Kadèr Gurbuz, Anke Helsen, Leen Dendievel, Johny Voners en Geert Dehertefelt. Regie: Robert Sian Vanaf: 18 november 2016 Locatie: Theater Elckerlyc - Antwerpen

TICKET INFO www.dekomediecompagnie.be   of bij Theater Elckerlyc op 070 691 002 (max 0,30/min) Tarieven inclusief reservatiekosten: vanaf 17 Euro. Er is ook nog de ticketbalie van Mediamarkt op de Keyserlei 58/60 te Antwerpen. Er zijn tevens VIP-arrangementen vanaf 38 Euro. Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.