Feestelijke voorstelling "De Sunshine Boys" trekt veel prominenten

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Heel wat gasten gingen maar al te graag in op de uitnodiging van DE KOMEDIE COMPAGNIE voor de feestelijke voorstelling van DE SUNSHINE BOYS. Op het programma: een échte klassieker van Neil Simon. Hoofdrolspelers Carry Goossens en Dirk Lavrysen in het gezelschap van acteurs Wim Stevens en Anke Helsen zijn helemaal klaargestoomd door regisseur Jan Verbist na een intense repetitieperiode en een week vol try outs. Kim Tosseyn, Rony Van Rumst en Manu Jacobs zetten ook hun beste beentje voor. Deze komedie van de hand van Neil Simon heeft dan ook alle ingrediënten in zich voor een hartverwarmende voorstelling.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE DE SUNSHINE BOYS DE SUNSHINE BOYS vanaf 18 oktober 2013 in Theater Elckerlyc. Een productie van De Komedie Compagnie. Regie: Jan Verbist, Cast: Carry Goossens, Dirk Lavrysen, Wim Stevens en Anke Helsen. Gastrollen: Kim Tosseyn, Manu Jacobs en Rony Van Rumst. Tickets: www.dekomediecompagnie.be – 070/691.002 en ook bij SHERPA – Ticketbalie Media Markt De Keyserlei 58-60 Data: 18 en 19 oktober om 20u15, 20 oktober om 15u15, 1, 2, 8, 9, 14, 15 en 16 november om 20u15 en 3, 10 en 17 november om 15u15.

Prijzen: vanaf 19 Euro exclusief reservatie- en verzendingskosten 21 Euro exclusief reservatie- en verzendingskosten 24 Euro exclusief reservatie- en verzendingskosten Opvallend: studenten, kunnen 1 uur voor aanvang van de voorstelling tickets aanschaffen aan het tarief van een goedkoop filmticketje, nl. 8 Euro. Er zijn ook VIP-seats met gratis programmaboekje, de beste zitjes in de zaal, gratis parking en drie consumpties aan de prijs van 36 Euro. DKC abonnement – tarief 84 Euro voor de vier nieuwe producties samen, plaatsen in Cat.1. Zo bespaart men 12 Euro Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.