HUIDIGE DERDE EDITIE WINTERREVUE - THE SOUND OF MOVIES IS EEN SCHOT IN DE ROOS.

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

De schitterende recensies in de pers liegen er niet om. De Winterrevue STAAT er. De tandem achter Theatertainment en Theater Elckerlyc in Antwerpen, nl. Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren vroegen voor het derde jaar op rij aan Stany Crets om conceptbedenker en scenarist te zijn van de WINTERREVUE. Stany liet zich opnieuw omringen met een professionele ploeg: choreografie door Laurent Flament, een live orkest aangestuurd door de onevenaarbare Eric Melaerts en styling door Griet Van Landeghem. Regisseur Crets beloofde voor de derde editie een WINTERREVUE mét pluimen.

  Foto ingezonden

En het publiek weet het te smaken. Er werd dit jaar voor het eerst met een thema gewerkt “The Sound of Movies”. De glamour en grandeur van showfilms uit de eerste helft van de vorige eeuw maar ook de meer recente films waren een dankbare inspiratiebron. Bovendien mocht de cast deze keer een acteur in zijn rangen begroeten die flink wat films op zijn palmares heeft staan: Herbert Flack. Wie The Sound of Movies nog niet gezien heeft, krijgt nog de kans om dit live-spektakel te aanschouwen tot en met 14 januari in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem • Met: Herbert Flack, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke

  Foto ingezonden Foto ingezonden

.Vierde Editie Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen. • Tickets: www.elckerlyc.be  – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) - of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei • Data: van vrijdag 15 december 2017 tot en met zondag 14 januari 2018. • Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten. • Geniet voor de voorstelling van het “Hollywood”- menu aan de prijs van 59 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.