Jan Trappeniers en Daisy Pluym genoten van Winterrevue

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Tijdens de feestelijke voorstelling van Winterrevue waren ook het sympathieke koppel Jan Trappeniers en Daisy Pluym van Trappeniers Foodservice aanwezig . Beiden genoten van de schitterende voorstelling welk door de cast op de buhne werd gezet. Dankzij Trappeniers Foodservice werd er ook een prachtige receptie aangeboden voor de genodigden en pers. voor Jan en Daisy werd het alvast een prachtige avond waardoor ze onlangs nog eens naar de revue kwamen kijken met hun personeel.

Vandaag en volgend weekend hebben de laatste voorstellingen plaats dus wie nog interesse heeft wees er snel bij om de laatste tickets te bemachtigen.

PRAKTISCHE INFORMATIE WINTERREVUE vanaf 15 december 2017 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc. • Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem • Met: Herbert Flack, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke.Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen. • Tickets: www.elckerlyc.be  – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) - of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei • Data: van vrijdag 15 december 2017 tot en met zondag 14 januari 2018. • Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten. • Geniet voor de voorstelling van het “Hollywood”- menu aan de prijs van 59 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.