SUCCESVOLLE WINTERREVUE KONDIGT IN PRIMEUR DE VIERDE EDITIE AAN IN DECEMBER 2018.

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Producent Theatertainment begint 2018 met een knappe primeur. Terwijl de huidige Winterrevue - The Sound of Movies nog tot en met 14 januari het publiek trakteert op een heerlijke theaterbelevenis, kondigt de vierde editie zich reeds aan. De huidige editie breekt alle records. Het publiek vraagt om meer en krijgt meer: de vierde editie van de Winterrevue in 2018. Regisseur Stany Crets is opnieuw creatief brein van dienst. De vierde editie van de Winterrevue start op 14 december 2018.

  Foto ingezonden

De verkoop gaat van start op 2 januari. Snelle beslissers scoren een lanceringskorting van 5 euro op de standaard ticketprijs.ELK JAAR LIGT DE LAT HOGER: DE REDEN VAN BESTAAN VOOR EEN VIERDE EDITIE. Initiatiefnemers Dirk Van Vooren en Nico Warrinnier lichten hun beslissing toe. "Het creëren van een goede en succesvolle Winterrevue vergt een jaar lang bloed, zweet en tranen. Drie jaar lang hebben we getimmerd aan de reputatie en het concept van onze Winterrevue. Met een creatief dreamteam waarin Stany Crets, Eric Melaerts en Laurent Flament de lat bijzonder hoog leggen, moest het gewoon lukken. Ik droomde echt van een nieuwe traditie in de stad.", vertelt Dirk Van Vooren, "Het moment dat mensen in de foyer je complimenteren met de show, die eerste staande ovatie, de onbedaarlijke lachsalvo's, de enthousiaste getuigenissen op social media of de theaterganger die voor het derde jaar op rij komt kijken... Daar doe je het voor. Dan weet je dat al die inspanningen het meer dan waard zijn. De Winterrevue is een schot in de roos. We breken dit jaar alle records."

 

HET PUBLIEK GENIET IN HET KWADRAAT, ALLES WORDT UIT DE KAST GEHAALD VOOR DIE ULTIEME THEATERBELEVENIS. Nico Warrinnier beaamt: "Het publiek kiest bewust voor het revue-concept. Ze weten dat een voorstelling van de Winterrevue, meer is dan een schitterende live-show op scène. Het is evengoed het warme welkom in de foyer, de interactie met het publiek tijdens de voorstelling, de spontane meet & greet met de cast na de voorstelling, gezellig samen bij een drankje in de foyer. We merken ook dat onze voorstellingen inclusief diner alsmaar meer succes hebben. Niet enkel bedrijven maar ook families en vriendengroepjes, zien het als het ultieme avondje uit. Dé topper is al elk jaar oudejaarsavond. Dan halen we nog meer dan anders, ALLES uit de kast om er een topbelevenis van te maken. Zowel voor de bezoeker als voor ons volledige team zelf. Genieten in het kwadraat... positieve energie ten top op het podium. Tijdens de feestdagen kijkt ons publiek uit naar die zorgeloze portie "feel good" met de nodige glamour en glitter. En jawel, volgend jaar dus weer!" Op 2 januari 2018 gaat de vierde editie in verkoop. Snelle boekers genieten bovendien van een lanceringskorting van 5 euro op de standaard ticketprijs.

  Foto ingezonden

PRAKTISCHE INFORMATIE DE NIEUWE WINTERREVUE EDITIE 2018 in regie van Stany Crets gaat van start op 14 december 2018. Tickets voor de vierde editie zijn te koop vanaf 2 januari 2018. Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten. Tevens mogelijkheid tot dinerformule in ons Winterrestaurant. Snelle gegadigden worden beloond met een lanceringskorting van 5 euro op de standaard ticketprijs. (niet van toepassing op de VIP-tickets). www.elckerlyc.be  – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) - of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei