Het avondje van Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck tijdens feestelijke voorstelling Winterrevue

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck was een van de genodigden tijdens de feestelijke voorstelling van de Winterrevue. Samen met organisator Mister Gay Belgium Bram Bierkens en zijn voorganger Raf Van Puymbroeck genoot Jaimie van deze schitterende voorstelling. Zijn prachtige avond werd afgesloten tijdens de receptie waar ie tal van bekende genodigden kon ontmoeten om een gezellige avond af te sluiten.

Verschillende bekende gezichten gingen dan ook even op de foto met Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck en namen ook de tijd voor een gezellige babbel.

                                                

PRAKTISCHE INFORMATIE WINTERREVUE vanaf 15 december 2017 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc. • Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem • Met: Herbert Flack, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke.Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen. • Tickets: www.elckerlyc.be  – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) - of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei • Data: van vrijdag 15 december 2017 tot en met zondag 14 januari 2018. • Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten. • Geniet voor de voorstelling van het “Hollywood”- menu aan de prijs van 59 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.