Feestelijke voorstelling Winterrevue was een schot in de roos

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Zaterdag 23 december was er de feestelijke voorstelling voor genodigden en pers ter gelegenheid van de derde winterrevue onder leiding van Stanny Crets. Met zijn allen waren we benieuwd hoe de voorstelling zou verlopen rekening houdende met de twee vorige edities. En we werden deze keer van onze stoel geblazen door de cast met hun zang , dans en acteer kwaliteiten. Zelfs een gerenomeerde acteur als Herbert Flack heeft hierin zijn roeping gevonden op zijn rijkgevuld palmares.

Geen seconde van de voorstelling was vervelend hetgeen we zelden kunnen neerpennen. Een echte aanrader voor iedereen die van een revue houdt. De reputatie van Ann Van den Broeck , Patrick Onzia en Dirk Van Vooren zijn al langer dan vandaag bekend om te weten dat het drie toppers zijn op de buhne. Laurenz Hoorelbeke is alvast een aanwinst om de ploeg te komen versterken tijdens deze derde winterrevue. Britt Van der Borght gaat wel eens over de tongen als het seutje uit kotmadam indertijd maar Britt heeft heel wat meer in haar mars. En is dan ook niks voor niets voor het derde jaar op rij de gastvrouw van deze schitterende winterrevue tesamen met Dirk Van Vooren.. Er schuilt wellicht ook een komedieënne in haar waar heel wat publiek zou op afkomen bij theatershows. Shana Pieters daarentegen is een streling voor het oog op het podia. Een mooie verschijning en een topper met haar zangtalent. Een genot om naar te kijken tijdens de voorstelling.daarnaast is ze ook nog eens heel sympathiek hetgeen nog maar eens aanduid dat het een topper is.

Bij deze aan gans de cast een grote pluim voor hun voorstelling en hun sympathieke begroetingen tijdens de receptie met genodigden en pers.Voor diegene die alsnog beslissen om naar de spetterende winterrevue te gaan zien , de cast speelt nog tot zondag 14 januari in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Bij de bekende gezichten zagen we oa Annie Geeraerts , Ray Verhaeghe , Greet Rouffaer , Dirk Lavrysen , Nicole en Hugo , Leah Thys , Peter Van De Velde , Miriam Jacques , Bram Bierkens , Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck , Daphne Paelinck , Christophe Stienlet , Karel Deruwe , Ben Rothiers en vele andere. De receptie werd prachtig verzorgd door Trappeniers Foodservice waarvoor onze dank.

PRAKTISCHE INFORMATIE WINTERREVUE vanaf 15 december 2017 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc. • Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem • Met: Herbert Flack, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke.

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen. • Tickets: www.elckerlyc.be  – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) - of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei • Data: van vrijdag 15 december 2017 tot en met zondag 14 januari 2018. • Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten. • Geniet voor de voorstelling van het “Hollywood”- menu aan de prijs van 59 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.

Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.