ZO ZAG HET PUBLIEK HERBERT FLACK NOG NOOIT - FEESTELIJKE VOORSTELLING WINTERREVUE "THE SOUND OF MOVIES" 23 december 2017 - Antwerpen

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Het moet gezegd: regisseur Stany Crets durft al eens een uitdaging aan... Toch waren velen bijzonder verrast toen de regisseur van de derde Winterrevue, acteur Herbert Flack op de affiche zette en meteen het thema "The Sound of Movies" uitwerkte. Het was te merken aan de talrijke opkomst tijdens de feestelijke voorstelling: pers en genodigden waren bijzonder benieuwd naar de podium-moves van Herbert Flack én de beloofde pluimen.

En jawel, het is bij deze officieel: Acteur Herbert Flack zingt, dans en parodieert. Herbert Flack, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke zetten op indrukwekkende wijze een straf spektakel neer. Een feest voor oog en oor met een vocaal bijzonder sterk ballet en een schitterende live-band.

 

Nog tot en met 14 januari 2018 in Theater Elckerlyc. DERDE EDITIE WINTERREVUE MET INSPIREREND THEMA: THE SOUND OF MOVIES. De tandem achter Theatertainment en Theater Elckerlyc in Antwerpen, nl. Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren vroegen voor het derde jaar op rij aan Stany Crets om conceptbedenker en scenarist te zijn van de WINTERREVUE. Stany laat zich opnieuw omringen met een professionele ploeg: choreografie door Laurent Flament, een live orkest aangestuurd door de onevenaarbare Eric Melaerts en styling door Griet Van Landeghem. Regisseur Crets belooft voor de derde editie een WINTERREVUE mét pluimen Bovendien wordt er dit jaar voor het eerst met een thema gewerkt “The Sound of Movies”. De glamour en grandeur van showfilms uit de eerste helft van de vorige eeuw maar ook de meer recente films zijn een dankbare inspiratiebron. Bovendien mag de cast deze keer een acteur in zijn rangen begroeten die flink wat films op zijn palmares heeft staan: Herbert Flack.

PRAKTISCHE INFORMATIE WINTERREVUE vanaf 15 december 2017 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc. • Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem • Met: Herbert Flack, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke. • Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen. • Tickets: www.elckerlyc.be  – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) - of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei • Data: van vrijdag 15 december 2017 tot en met zondag 14 januari 2018. • Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten. • Geniet voor de voorstelling van het “Hollywood”- menu aan de prijs van 59 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT. Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.