EEN PRIMEUR IN THEATERLAND - SJIEKE SNIEK PRIEVJOEW VAN AZZEK NOG ZOU TROUWEN

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Deze winter pakt producent Het Achterland uit met een warme, liefdevolle muzikale voorstelling, nl. Azzek Nog Zou Trouwen. Acteurs Luc Caals, Marc Fransen, Sam Verhoeven, An Vanderstighelen, Daisy Thys en Ann De Winne hadden een bijzondere verrassing in petto voor genodigden en pers. "Waarom wachten op de première, als je je publiek al enkele dagen vooraf "exclusief" kunt uitnodigen om deze voorstelling als eerste te aanschouwen?"

En zo geschiedde vandaag. Het hele team was er klaar voor. Antwerpse levende legendes De Strangers zagen alvast dat het goed was. Hun liedjes staat immers centraal in Azzek Nog Zou Trouwen. Het resultaat is een heerlijke verhaal over liefde, over het leven en over Antwerpen. Met veel liedjes en begeleid door een live-combo. De première is op 23 december. Azzek Nog Zou Trouwen is te zien tot 7 januari 2018 in de Rode Zaal Van het Fakkeltheater. Ondertussen kondigde de producent ook als zijn zomercreatie voor 2018 aan: De Sinksenfoor. Het Achterland is er duidelijk graag op tijd bij. AZZEK NOG ZOU TROUWEN, ne plezante show met liekes van De Strangers. Van in 2002 is het alweer geleden dat De Strangers beslisten – na een carrière van vijftig jaar! – om er mee te stoppen. Maar nog steeds zit dat hele repertoire in ons collectief geheugen, Bij de Rijkswacht, Schele Vanderlinden, Antwaarpe, … Die onvergetelijke muziek van De Strangers én hun grote liefde voor ’t Stad waren dan ook een heel volle inspiratiebron voor het maken van deze voorstelling, een verhaal over liefde, over het leven, over Antwerpen …en met natuurlijk tientallen liedjes van De Strangers! Bovendien vieren we in 2017 ook 65 jaar De Strangers, en daar past ‘ne plezante show met liekes’ natuurlijk helemaal bij!

PRAKTISCHE INFO - AZZEK NOG ZOU TROUWEN AZZEK NOG ZOU TROUWEN is een productie van vzw Het Achterland www.hetachterland.be Van: vzw Het Achterland Auteur: Louis Welters en Luc Verbeeck Componist: muziek van De Strangers Regie: Sam Verhoeven Cast: Luc Caals, Marc Fransen, Sam Verhoeven, An Vanderstighelen, Daisy Thys, Ann De Winne Muzikanten: Steven Mintjens, Dany De Coninck, Marc Stoffelen "SNIEK PRIEVJOEW" (try out) voor genodigde pers en prominenten op 21 december om 20u30 in Rode Zaal van het Fakkeltheater . Feestelijke première op 23 december 2017. Deze voorstelling speelt tot en met 7 januari 2018 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. TICKETS Tickets zijn te reserveren via www.fakkeltheater.be  of telefonisch op 070/246 036. Tickets: € 27,00 (inclusief € 2 reserveringskost) VIP: € 37 (inclusief € 2 reserveringskost)