Azzek Nog Zou Trouwen vanavond in premiêre in de Rode Zaal Van het Fakkeltheater

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

AZZEK NOG ZOU TROUWEN, ne plezante show met liekes van De Strangers vanavond in premiëre in de rode zaal van het fakkeltheater.

Foto ingezonden

Van in 2002 is het alweer geleden dat De Strangers beslisten – na een carrière van vijftig jaar! – om er mee te stoppen. Maar nog steeds zit dat hele repertoire in ons collectief geheugen, Bij de Rijkswacht, Schele Vanderlinden, Antwaarpe, … Die onvergetelijke muziek van De Strangers én hun grote liefde voor ’t Stad waren dan ook een heel volle inspiratiebron voor het maken van deze voorstelling, een verhaal over liefde, over het leven, over Antwerpen …en met natuurlijk tientallen liedjes van De Strangers! Bovendien vieren we in 2017 ook 65 jaar De Strangers, en daar past ‘ne plezante show met liekes’ natuurlijk helemaal bij

Foto's ingezonden

PRAKTISCHE INFO - AZZEK NOG ZOU TROUWEN  AZZEK NOG ZOU TROUWEN is een productie van vzw Het Achterland www.hetachterland.be Van: vzw Het Achterland Auteur: Louis Welters en Luc Verbeeck Componist: muziek van De Strangers Regie: Sam Verhoeven Cast: Luc Caals, Marc Fransen, Sam Verhoeven, An Vanderstighelen, Daisy Thys, Ann De Winne Muzikanten: Steven Mintjens, Dany De Coninck, Marc Stoffelen

Foto ingezonden

"SNIEK PREVJOEW" (try out) voor genodigde pers en prominenten op 21 december om 20u30 in Rode Zaal van het Fakkeltheater .

Foto ingezonden

Feestelijke première op 23 december 2017. Deze voorstelling speelt tot en met 7 januari 2018 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. TICKETS Tickets zijn te reserveren via www.fakkeltheater.be  of telefonisch op 070/246 036. Tickets: € 27,00 (inclusief € 2 reserveringskost) VIP: € 37 (inclusief € 2 reserveringskost)