Laura De Smaele VIP genodigde tijdens premiëre musical Kiss Me Kate

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Vrijdagavond ging de openlucht musical Kiss Me Kate in premiëre voor genodigden , pers en publiek aan het donkmeer te Overmere Donk. We mochten er genieten van een grandioos openlucht spektakel van de cast en figuranten in een prachtig decor en ook van de fantastische kleding welk de cast mocht showen. Voor het eerst zagen we Jan Schepens live schitteren in een musical nadat we el heel wat posotieve reacties mochten ontvangen bij zijn vorige optredens. Ook de andere castleden waaronder James Cook , Line Ellegiers schitterden op de openluchtbuhne .

              

Het was een fantastische avond voor de aanwezigen die van het showspel aan het donkmeer genoten en met een fijn gevoel huiswaarts gingen. De VIP genodigden mochten na het spektakel nog even genieten van een hapje en drankje in het gezelschap van de cast.

               Foto's copyright Rudi Maenhout

Laura De Smaele eerste ere dame Miss wellness Beauty Belgium mocht dankzij onze huisfotograaf dit openlucht spektakel meemaken waarvoor ze ons heel dankbaar was. Laura had een fantastische avond welk ze kon afsluiten met hapje en drankje in het gezelschap van vele bekende gezichten . Tevens kon ze met verschillende bekende personen op de foto waaronder ook de castleden Jan Schepens en Line Ellegiers. Haar avond ging alvast niet onopgemerkt voorbij. 

                             

Bij de genodigden ook heel wat bekend volk waaronder Kurt Rogiers , Bart Van Avermaet , Nicole & Hugo , Free Souffriau , Leah Thys , Hilde Van Wezenpoel , Stany Crets & An Van Den Broeck , Showbizz Bart , Katja Retsin met kids en vele anderen.

                             

KISS ME KATE - PRAKTISCHE INFO Met: Goele De Raedt, Jan Schepens, Line Ellegiers, Michiel De Meyer, Bert Verbeke en James Cooke. Regie: Tijl Dauwe Muzikale leiding: Geert Baetens Decor: Marnik Baert

Data: Voorstellingen op 18, 19, 20, 21, 24, 25, 26, 27, 28 en 31 augustus en 1 en 2 september 2017. Telkens om 21 uur. Tickets: www.festivaria.eu .