Interventiejournalist Pascal Van Nuffel stelt boek “Via de lens naar het hart” voor.

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Op vrijdagavond 12 mei stelt ATV-/Dag Allemaal-journalist Pascal Van Nuffel zijn eerste boek “Via de lens naar het hart”voor aan pers en genodigden. Men krijgt een blik achter de schermen van interventiejournalistiek, een toelichting over warme ontmoetingen en vriendschappen met BV’s en een verrassing in het derde deel van het boek.

  Foto ingezonden

Dit wordt op 12 mei onthuld. Antwerps Burgemeester Bart De Wever schreef het voorwoord, zal die avond een inleiding verzorgen en daarna het eerste exemplaar aan Pascal overhandigen. De boekpresentatie vindt plaats op het schip Le Formidable aan het Asiadok in Antwerpen. Dit op 12 mei om 19.30u

  Foto ingezonden

.In “Via de lens naar het hart” neemt Pascal Van Nuffel de lezer mee in deel 1 achter de schermen van zijn werk als interventiejournalist bij de Antwerpse zender ATV. In deel 2 beschrijft hij verschillende vriendschappen met BV’s die hij in de loop der jaren ontmoet heeft en die hij een warm hart toedraagt. Elke bekende Vlaming heeft ook zelf een eigen inleiding geschreven. Zo komen alvast aan bod, uiteraard zijn goede maar helaas inmiddels overleden vriend Gaston Berghmans, maar ook Will Tura, Steven Goegebeur, Andy Peelman, Bieke Ilegems en zelfs Prins Laurent. “Wat deel 3 behandelt en waarover het gaat, wordt op 12 mei onthuld maar het boek zal hopelijk hierdoor tot een collectorsitem uitgroeien”, vertelt Pascal Van Nuffel enthousiast.