Vandaag FEESTELIJKE VOORSTELLING "DE SCHAAR ERIN" bij Theater Elckerlyc

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Vrijdagavond was er de premiëre maar vandaag is het feestelijke voorstelling voor genodigden , BV's en pers. Het komediestuk " DE Schaar erin " zal hoge ogen toppen en is alvast een aanrader voor iedere theater liefhebber. De Komedie Compagnie en regisseur Frank De Kaey samen met acteurs Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Dirk Lavrysen, Britt Van der Borght, Greet Rouffaer en Patrick Onzia hebben alles tot in de puntjes voorbereid voor deze komedie die bij iedere voorstelling een andere wending krijgt.

Foto's Copyright Rudi Maenhout

Dus wie vandaag de voorstelling ziet zal bij een volgend bezoek een andere voorstelling krijgen. Dit Amerikaanse theatersucces is een intrigerende voorstelling waarbij de ingrediënten van een spannende "whodunit" speels gecombineerd worden met alle elementen van een heerlijke komedie en de aanwijzingen van een interactief publiek.

             

DE SCHAAR ERIN is te zien van 21 april tot en met 21 mei in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

PRAKTISCHE INFORMATIE - DE SCHAAR ERIN Productie van www.dekomediecompagnie.be  Met: Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Dirk Lavrysen, Britt Van der Borght, Greet Rouffaer en Patrick Onzia. Regie: Frank De Kaey

TICKET INFO Vanaf 21 april tot en met 21 mei 2017 (voorstellingen om 20u15 of om 15u15).

Locatie: Theater Elckerlyc - Frankrijklei 85 - Antwerpen www.dekomediecompagnie.be  of bij Theater Elckerlyc op 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut).

Tarieven vanaf 17 Euro (inclusief reservatie, exclusief verzending) Neem ook een kijkje voor meer informatie over de voorstelling op www.deschaarerin.be