Eindejaarsvraagjes aan Emily Vandevenne

Written by ERM. Posted in Missverkiezingen

1 Hoe beleef jij de eindejaarsfeesten ? Kerst vieren we gezellig met familie en nieuwjaar met mijn vrienden. We gaan pizza eten en dan opstap naar Chess in herckenrode. Tot in de late / vroege uurtjes en dan een beetje slapen, brunchen thuis en dat samen met een klein kerstfeestje, met een kater natuurlijk.

Twintig dames strijden voor kroontje Miss Wellness Beauty 2018

Written by ERM. Posted in Missverkiezingen

Vorige donderdagavond gingen we met nieuwsgierigheid naar Salons Van Edel te Wilrijk waar de persconferentie plaats vond voor de nieuwe editie Miss Wellness Beauty . Net zoals de aanwezige fotografen al dan niet werkend voor een persmedium keken we erg uit wat er op ons bord zou gepresenteerd worden. Waren er vorig jaar nog 22 finalisten dan merkten we in het persdossier op dat er dit jaar zoals gebruikelijk 20 finalisten geselecteerd waren . Een eerste indruk was moeilijk op te maken aangezien de fotokes van de finalisten nogal klein uitvielen, waardoor niemand herkenbaar was. Maar dit klein ongemakje zou later op de avond wel opgelost geraken tijdens hun persoonlijke voorstelling.

Wie Wordt Mister Gay Belgium 2018?

Written by ERM. Posted in Missverkiezingen

Naar jaarlijkse gewoonte gaf de Mr Gay Belgium-organisatie het startschot van de ‘Zoektocht start vandaag’-campagne op de Antwerp Pride en opende ze opnieuw de inschrijvingen. Want vanaf eind januari 2018 zullen er weer 12 finalisten strijden voor de titel van Mister Gay Belgium. Net zoals de voorbije 5 jaar gaat de organisatie op zoek naar de perfecte verpersoonlijking van een mondige en stijlvolle Mister, die ons land internationaal kan vertegenwoordigen op de Mr Gay World verkiezingen.

Slongs Dievanongs in jury Mr. Gay Belgium 2017

Written by ERM. Posted in Missverkiezingen

Lacht Nor Mij, Ik Zen Ni De Bank, iFoon zijn songs die zeker niet onbekend in de oren zullen klinken, want de Antwerpse rapster Charissa maakte met deze nummers de laatste jaren haar opwachting in de hitlijsten, en dat ze van alle markten thuis is bewees ze in het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’ en ‘The Voice Kids’.

Jacky Lafon in jury Mr. Gay Belgium 2017

Written by ERM. Posted in Missverkiezingen

Sinds 1991 kent Vlaanderen haar als Rita Van den Bossche in de tv-serie Familie. Maar ze staat al vanaf haar achtjarige leeftijd op de planken in binnen- én buitenland. Het is bekend dat Jacky de Belgische homo's al jaren een hart onder de riem steekt, als homo-icoon verscheen ze dan ook in 2012 als één van de eerste BV’s op de cover van het toenmalige homomagazine LABELS.

Miriam Jacques in jury Mr. Gay Belgium 2017

Written by ERM. Posted in Missverkiezingen

Ze organiseerde jaren de tegenhanger van Miss België namelijk de Miss Belgian Beauty verkiezingen, aan de zijde van de veelbesproken Ignace Crombé. Na een woelige periode en scheiding schreef Miriam Jacques haar gevoelens neer in 2 boeken : “Dagboek van een bedrogen vrouw”, “Dagboek van een gescheiden vrouw”.