Miss Wellness Beauty Belgium Finaliste 2017 Laura De Smaele vraagt jullie steun

Written by ERM. Posted in Missverkiezingen

Hallo iedereen, Ik ben Laura De Smaele, 18 jaar oud en afkomstig uit stad Zottegem, een bruisende stad die gelegen is aan de Poort van de Vlaamse Ardennen. Ik zit in mijn laatste jaar schoonheidszorgen te PHIS in Gent. Dit jaar loop ik ook stage bij Yves Rocher in Zottegem. In het najaar 2016 volgde ik naast mijn schooluren ook een avondopleiding als nagelstyliste bij Peggy Sage te Oudenaarde.

Foto Danny De Cock  Kledij Chriline Fashion Brakel

Dat ik Finaliste Miss Wellness Beauty mocht worden is voor mij al een grote eer en overwinning. De Wellness en Beauty sector als ambassadrice vertegenwoordigen lijkt mij dan ook een unieke kans, die ik met beidde handen zou nemen en met veel voldoening zou willen uitvoeren. Willen jullie even graag als ikzelf dat ik de Beauty en Wellness sector voor 1 jaar als ambassadrice kan vertegenwoordigen? Stuur dan een sms'je naar 6045 met als tekst MWB 3 Vergeet zeker de spatie niet tussen MWB 3. Er kan onbeperkt ge-sms’t worden voor mij! 1€ per verzonden/ontvangen sms. Stemmen kan tot 21 april 2017.

Daarnaast kan ik nog een extra prijs winnen die uitgaat van medialovers. Je kan stemmen op een poll op de pagina www.medialovers.be  . De poll is WIE MOET VOLGENS JULLIE MISS WELLNESS BEAUTY 2017 WORDEN? Vinden jullie dat ik Miss Wellness Beauty 2017 mag worden? Stem dan voor Laura De Smaele. De finaliste met de meeste stemmen krijgt dan haar prijs op de finale in Oudenaarde .De poll wordt afgesloten 1 week voor de finale. Alvast bedankt voor jullie steun en dikke knuffels, Laura