Kasia Kudlicka gekroond tot Exclusief Cover Model

Written by NobiX.net (do not remove/delete). Posted in Missverkiezingen

Zaterdagavond werd in Den Boomgaard te Broechem de zevende editie van Exclusive Cover Model verkiezing op gang geschoten in een nokvolle feestzaal. Het aanwezige publiek kreeg er zoals ieder jaar terug een spetterende show te zien van optredens en défilé's van de tien kandidaten van Exclusive Cover Model. De organisatoren Jacky Van Gansen en Remi Lemeire weten als geen ander hoe je een finaleshow tot zijn recht doet komen. Hun programma zit ieder jaar prachtig in elkaar met een combinatie van muziekale optredens en défilé's van hun kandidaten.

 

Dit terwijl alle aanwezigen van hun gala diner kunnen genieten. De presentatie was dit jaar voor de vijfde maal in handen van Els Tibau in een ver verleden nog gekroond tot  Miss Belgian Beauty. Naast de optredens van de Exclusive Strings , Dimitri Vantomme , Yvan , Jelle van Dael en Kate Ryan werd net voor de kroning van de winnares de prachtige avond afgesloten met het optreden van Harry  & Shi met hun pas uitgebrachte single Vincero.

Tussendoor schittereden de kandidates op het podium met hun défilé's waarbij ze beoordeeld werden door een strenge jury bestaande uit oa Joyce Berx van het hostessen en modellenbureau Pretty People , Melissa Van Hoydonck en Maria Kaplan de winnares van vorig jaar. De dames werden ook beoordeeld op hun portfolio welk ze zelf mochten samenstellen met de shoots die ze de afgelopen maanden achter de kiezen hadden.

 

Tijdens de show zelf vonden we persoonlijk dat Thaîs Meylemans er het best van af bracht onder de kandidaten. ondanks haar jonge leeftijd. Ze had dan ook een van de sterkste foto's in het programmaboekje . Rond middernacht werd uiteindelijk de winnares en haar ere dames bekend gemaakt. Verrassend maar daarom niet  minder verdiend werd de jonge dame met Poolse roots Kasia Kudlicka als winnares uitgeroepen.

Haar ere dames werden Hanne Vanden Bossche en Thaïs Meylemans. Vervolgens werd er nog tot in de vroege uurtjes gefeest op de after party.