Eindejaarsvraagjes aan Emily Vandevenne

Written by ERM. Posted in Missverkiezingen

1 Hoe beleef jij de eindejaarsfeesten ? Kerst vieren we gezellig met familie en nieuwjaar met mijn vrienden. We gaan pizza eten en dan opstap naar Chess in herckenrode. Tot in de late / vroege uurtjes en dan een beetje slapen, brunchen thuis en dat samen met een klein kerstfeestje, met een kater natuurlijk.

Foto copyright Rudi Maenhout

2 Welke betekenis hebben familie en vrienden voor je tijdens de eindejaarsfeesten ? Zonder familie of vrienden geen feesten. Ik kan niet zonder hen !!! 3 Wat zijn jou voornemens voor het nieuwe jaar in 2018 ? Groeien in mijn eigen zaakje en mijn passie verder laten groeien. Ook wil ik graag wat vermageren en hoop ik dat mijn voet snel in orde komt. 4 Beschrijf eens je mooiste ervaringen tijdens Miss Wellness Beauty ? De eerste kennismaking vond ik geweldig. Ook de reis was zalig. En het moment dat we op het podium stonden was subliem! 5 Welke prijs koester je het meest welk je in ontvangst mocht nemen tijdens de prijsuitreiking en waarom ? Kalendershoot, omdat ik iets doe wat ik graag doe en dan nog eens een goed doel steun! 6 Je mocht model zijn voor de ERM kalender tvv het kinderkankerfonds , hoe beleefde je die ervaring ? Zalig! Rudi zorgde ervoor dat ik kon stralen op de foto, terwijl ik normaal me nooit zomaar in bikini op foto zou laten zetten. Nieuwe grenzen verleggen, toptop!!

Foto Copyright Rudi Maenhout

7 Wie zou je speciaal willen bedanken na je deelname aan Miss Wellness Beauty ? Het comité sowieso, bedankt voor alles wat ik het voorbije jaar heb mogen leren! En natuurlijk ook Rudi en Peter voor de mooie prijs die ik in ontvangt mocht nemen. 8 Heb je blijvende vriendschappen over gehouden aan je deelname ? Ja zeker! Allemaal lieve meisjes en ben blij hen af en toe nog eens te horen en te zien! 9 Achteraf bekeken zou je opnieuw deelnemen aan Miss Wellness Beauty met de ervaringen die je nu hebt meegemaakt of was je deelname een vergissing ? Ik heb het met veel plezier gedaan! Maar zou niet meer deelnemen, gewoon omdat het mijn doel was om 1 keer deel te nemen aan een miss verkiezing. Maar ik raad het wel iedereen aan! Want wauw wat een beleving!!! 10 Welke raad zou je de nieuwe finalisten willen geven in de strijd naar het kroontje toe ? Blijf vooral jezelf. Hier had ik soms wat moeite mee, ook al besefte ik dat zelf niet. Geniet ervan! En maak vooral veel vrienden en onthoud de ervaring die je meekrijgt! 11 Welk is je droom bestemming om op reis te gaan en waarom ? Afrika, maar hela! Die droom komt in februari uit!!! Ik hou van avontuur en van dieren. We gaan safaries doen en slapen dicht bij de wilde dieren. Zalig toch! 12 Met welke maaltijd en drank mag men jou altijd verrassen voor een etentje tijdens een speciale gelegenheid ? Eender welke pasta njomnjom! 13 Wat zou je nog graag verwezenlijk zien in je verdere leven ? Ik wil heel graag 1 jaar in het buitenland gaan wonen/werken of studeren. Gewoon even een heel nieuwe start. Om daarna herboren mijn leven terug op te pikken. 14 Met welke boodschap zou je dit interview willen afsluiten ? Ik wens iedereen een zalig eindejaar toe! Geniet ervan en laat 2018 een jaar zijn dat alle dromen mogen uitkomen!!! En onthoud, "wat komt, dat komt", ga niks uit de weg maar geniet van alles wat komen zal!

Namens de redactie van onze site bedankt om even tijd te willen nemen voor dit interview en we wensen jou nog veel geluk en liefde in de toekomst.