Twintig dames strijden voor kroontje Miss Wellness Beauty 2018

Written by ERM. Posted in Missverkiezingen

Vorige donderdagavond gingen we met nieuwsgierigheid naar Salons Van Edel te Wilrijk waar de persconferentie plaats vond voor de nieuwe editie Miss Wellness Beauty . Net zoals de aanwezige fotografen al dan niet werkend voor een persmedium keken we erg uit wat er op ons bord zou gepresenteerd worden. Waren er vorig jaar nog 22 finalisten dan merkten we in het persdossier op dat er dit jaar zoals gebruikelijk 20 finalisten geselecteerd waren . Een eerste indruk was moeilijk op te maken aangezien de fotokes van de finalisten nogal klein uitvielen, waardoor niemand herkenbaar was. Maar dit klein ongemakje zou later op de avond wel opgelost geraken tijdens hun persoonlijke voorstelling.

Foto ERM

Tussen een wortel met bloemkool en een glaasje cava of fruitsap door was er ook een blij weerzien met oa eerste ere dame 2017 Laura De Smaele , Miss Media Shadon Schoonderwaldt ,Miss Style Shanice Kwick en Miss Wellness 2016 Wendy Pauwels. Ook Miss sympathy Nele kwam even goeiendag zeggen. Dorien en Kelly finalisten van vorig jaar waren de vriendelijke hostessen van dienst om de genodigden wegwijs te maken in het prachtige decor van Salon Van Edel . Dit jaar geen Cynthia Reekmans om de presentatie te verzorgen wegens andere verplichtingen. De taak werd overgenomen door Dave die ook verantwoordelijk is voor oa de choreo en mediatraining.

Foto ERM

Organisator Patrick Matthys mocht alvast tevreden zijn met zijn 20 stralende finalisten welk geselecteerd waren uit de 73 ingeschreven kandidaten. Tijdens de persoonlijke voorstellingen kwam de ene finaliste al wat beter uit de hoek dan de andere. Hetgeen ook niet verwonderlijk is als je voor het eerst voor sommigen de pers en genodigden moet toespreken. Wij zelf zijn daar alvast ook geen al te grote fan van om het publiek toe te spreken. Maar wij kunnen daar onderuit komen  ; de finalisten helaas niet. We zijn er rots van overtuigd dat binnen enkele maanden tijdens de galafinale op zondag  22 april 2018  in het Limburgse Genk in Hangar 58 de dames heel anders uit de hoek zullen komen. Traditioneel zie je telkenjaren de dames zich ontwikkelen tijdens hun voorbereidingen naar de finale toe dat velen onherkenbaar zijn sedert hun eerste publieke optreden.

Foto ERM

Grootste voorbeelden zijn oa Jolien Buelens en Sofie Smedts om enkele namen prijs te geven. Ook dit jaar zal onze site een prijs schenken aan een van de finalisten. Voor hen de grote uitdaging om in de voetsporen te treden van Laura De Smaele welk vorig jaar onze prijs won. Zelden hebben we iemand tegen gekomen zoals Laura ondanks haar jeugdige leeftijd. Een jonge dame met kwaliteiten en kwantiteiten en tot heden onze beste winnares van de website prijs. Genoeg geschreven over het verleden en tijd om de twintig finalisten even kort voor te stellen.

Foto ERM

1 Gwendolyne De Kempeneer 21j  - 2 Jessie Pauwaert 29j - 3 Julie Vandenberghe 21j - 4 Shanti Jessie Le Roy 20j - 5 Ilka Verstraeten 23j - 6 Kelsey Hopnaken 21j - 7 Berdien Tollet 26j - 8 Laura Hacking 22j - 9 Annelore Haesevoets 23j - 10 Eline Vandeweyer 22 j - 11 Christine Besanger 23j - 12 Iris Indeherberg 22j - 13 Julie Van Ingelhem 22j - 14 Sibel Sahin 21j - 15 Anissa Beerten 18j - 16 Anke Klassen 32j - 17 Tatiana Schillebeeks 27j - 18 Liza Mukhina 19j - 19 Astrid Konings 33j - 20 Saar Jacobs 25 j .

Foto ERM

Bij onze eerste indruk citeren we drie dames die ons het beste gevoel gaven en dit waren Tatiana Schillebeeks , Julie Vandenberghe en Annelore Haesevoets . Aan de anderen om de komende maanden het tegendeel te bewijzen aan onze redactie . Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en kan het ver schoppen in deze  miss verkiezing maar de ene finaliste heeft al wat meer tijd nodig om open te bloeien. We wensen alvast iedereen veel succes de komende maanden en we zijn nu reeds benieuwd wie in de voetsporen zal treden van uittredend Miss Wellness Beauty Belgium Jodie De Rycke  en haar voorgangster Wendy Pauwels.