Jodie De Rycke gekroond tot Miss Wellness Beauty Belgium 2017

Written by ERM. Posted in Missverkiezingen

Zondagavond werd in een volle Salons Mantovani te Oudenaarde de 23 jarige schoonheidsspecialiste Jodie De Rycke uit Eke gekroond tot Miss Wellness Beauty Belgium 2017. Haar ere dames werden de 18 jarige Laura De Smaele en de 24 jarige July Nijs.

Omstreeks 18u werden we warm onthaald door organisator Patrick Matthys in salons Mantovani te Oudenaarde voor een uitgebreid buffet en drank naar behoren. Ondertussen liep de zaal rustig vol vooraleer we omstreeks rond 20u30 getuige waren van een huwelijksaanzoek waarbij comitélid Angelique De Wiest gelukkig ja zei. Een mooier verjaardagsgeschenk kon ze zich niet inbeelden. Meteen was het ijs gebroken voor een fantastische avond waarbij 18 finalisten Miss Wellness Beauty mochten schitteren op het podium met daartussen enkele prachtige opredens van the soulbrothers Charles Van Domburg en Vincent  Zoals gebruikelijk was de presentatie in handen van Cynthia Reekmans die haar job terug met veel panache tot een goed einde bracht. Zij is telkenjare de ideale gastvrouw voor deze presentatie.

              

              

Na de openings choreo mochten de stralende finalisten zich persoonlijk voorstellen en daarbij kwam de ene finaliste al wat beter uit de verf dan de andere.

              

              

Ook tijdens het bikini défile sprongen er enkele finalisten eruit ne tals tijdens de défile's in kledij van Chris Janssens en An-Sofie. Tussendoor ook veel ambiance met The Soulbrothers  en mochten we ook filmpjes bezichtigen op de schermen van hun reis en shoots in Turkije .

              

              

Vooraleer er pauze was mocht uittredend Miss Wellness Beauty Belgium Wendy Pauwels nog eens haar ervaringen delen met het aanwezige publiek. Met daarbij het bijhorend filmpje. haar hoogtepunt was alvast de achtdaagse reis all inclusive naar het prachtige Xanadu Island Resort te Bodrum.

              

              

Ook werden er nog enkele Media Awards uitgereikt door de media partners en de Miss Wellness sympathie prijs en day of beauty Award. Miss Wellness sympathie werd Nele Rottiers en de day of beayrt award viel te beurt aan Shanice Kwick. Bij Foto Pe vielen Shadon Schoonderwaldt en Mandy Verschueren in de prijzen. Bij Medialovers werden zes prijzen uitgereikt en de winnaressen waren Shadon Schoonderwaldt welk de poll won. Eveline Cours en July Nijs wonnen de prijs van fotogeniek en Shanice Kwick , Jodie De Rycke en Daphne Lenaerts de prijs van de look. Bij onze site werden 7 finalisten bedacht met een prijs. Zij ontvingen allen een shoot model in de kijker in Phax Swimwear met een plaatsje op onze jaarlijkse kalender tvv het kinderkankerfonds , een shoot in kledij naar keuze. De gelukkigen waren Eveline Cours , Emily Vandevenne , July Nijs , Laura De Smaele , Shanice Kwick , Shadon Schoonderwaldt en Stephanie Voeten. De uiteindelijke Award van deze zeven finalisten ging naar Laura De Smaele die de komende jaren een van de ERMmediasite modellen mag zijn in Phax Swimwear waarbij ze verschillende items van de nieuwste collecties ontvangt.

              

              

                

Tijdens de pauze stond de zaal bij van manier van spreken in brand door de ambiance welk gebracht werd door the soulbrothers. Het was een avondje genieten van ambiance muziek en een spetterende show gebracht door 18 stralende finalisten waarbij iedereen zijn eigen kandidate graag in de prijzen zag.

Uiteindelijk kregen we een slot défile met de 18 finalisten vooraleer we het eind verdict kregen. Ondertussen stonden de winnaressen van vorig jaar op het podium om hun lindjes door te geven aan de nieuwe lichting.En het moge geschreven worden dat Wendy Pauwels , An-Sofie Carly , Kennie Berckmans , Ina Van Campenhout en Sofie Smedts straalden op het podium om hun titels over te dragen aan hun opvolgers. Op dat moment was de spanning te snijden in de nokvolle salons mantovani. Jury voorzitter Davy Brocatus mocht uiteindelijk de winnaars bekend maken Miss Wellness Style werd Shanice Kwick , Miss Wellness Media was voor Shadon Schoonderwaldt. ondertussen stonden de overige 16 finalisten met spanning te wachten op wie de ere dames zouden worden en de uiteindelijke Miss aangezien ze op voorhand wisten dat je geen twee lintjes kon verdienen.

De 24 jarige July Nijs uit Hasselt werd tweede ere dame en de 18 jarige Laura De Smaele uit zottegem kreeg de titel van eerste ere dame Miss Wellness Beauty Belgium 2017. Vervolgens kregen we de verrassende melding van Davy Brocatus dat de top drie met evenveel punten was geêindigd waardoor de beslissende factor het examen over de wellness en beauty sector was. En daarin scoorde de 23 jarige Jodie De Rycke uit Eke de beste uitslag waardoor ze als Miss Wellness Beauty Belgium 2017 werd gekroond. Na het eindverdict zijn er altijd traantjes dit van geluk of ontgoocheling maar je moet je nu eenmaal neerleggen bij het eindverdict. Iedereen ziet graag zijn kandidate in de prijzen vallen of te winnen maar helaas zijn er maar vijf titels te verdienen op zo'n finale avond. Ook al verdiend iedere kandidate een titel op zich. Met zijn allen hebben jullie er een schitterende campagne opzitten dankzij de organisatie die alles tot in de puntjes verzorgd. We wensen alvast de Miss Jodie en haar ere dames Laura en July nog een prachtig jaar met vele leuke momenten net als Miss Media Shadon en Miss Style Shanice. Geniet van jullie titel het komend jaar want een jaartje is zo snel voorbij. Tevens willen we ook de organisatoren Patrick Matthys en Anne Rondags bedanken voor de fijne samenwerking en Angelique een gelukkig huwelijk wensen. Voor meer info over deze miss verkiezing www.misswellnessbeauty.be