Dameskledingzaak AURA opend deuren met VIP Event te Massenhoven

Written by ERM. Posted in Fashion

Donderdagavond was een speciale avond voor Ellen Joris en mama Gerda Bruynseels namelijk de VIP opening van hun gloednieuwe dameskledingszaak aan de Liersebaan te Massenhoven. Momenteel hebben ze al een twintigtal topmerken hangen in hun winkel die toch een oppervlakte heeft van zo'n 250 vierkante meter. Het openingsweekend dat vandaag starte werd niet toevallig gekozen met het verlengd weekend waar je van harte welkom bent tussen 10 en 18u30.

 

Zondag en maandag van 10u tot 17u. Zowel docher Ellen en mama Gerda hebben hun specialiteit in de fashionwinkel. Ellen gaat voor de Casual en Gerda voor de dressed. De naam AURA werd speciaal gekozen met de reden om vrouwen een uitstraling te geven. Ook de dames met een maatje meer kunnen terecht bij AURA aangezien men verkoopt tot maat 48.

De prijsklasse mag je middensegment noemen verklaarde Ellen. Tijdens de openingsavond waren toch zon vijfhonderd personen aanwezig die een wervelende modeshow in de wintercollectie mochten bewonderen met bekende modellen waaronder ex Miss Belgiê Ellen Petri die ook de presentatie voor haar rekening nam.

Er werden ook enkele BV's in het publiek gespot. De feestelijke avond werd afgesloten met een After Party in de tent achter de zaak met DJ SAMM van de Double Pleasure.

Voor meer info www.aurafashion.be