Dameskledingzaak AURA opend deuren met VIP Event te Massenhoven

Written by ERM. Posted in Fashion

Donderdagavond was een speciale avond voor Ellen Joris en mama Gerda Bruynseels namelijk de VIP opening van hun gloednieuwe dameskledingszaak aan de Liersebaan te Massenhoven. Momenteel hebben ze al een twintigtal topmerken hangen in hun winkel die toch een oppervlakte heeft van zo'n 250 vierkante meter. Het openingsweekend dat vandaag starte werd niet toevallig gekozen met het verlengd weekend waar je van harte welkom bent tussen 10 en 18u30.

Cameron Vandenbroucke is model in de kijker deze maand

Written by ERM. Posted in Fashion

Sinds gisteren staat de bijna 17 jarige Cameron Vandenbroucke als model in de kijker op onze site. De foto's werden genomen door onze huisfotograaf in Phax Swimwear onze media partner in het stadspark van Moeskroen. De sympathieke jonge dame is tevens te bewonderen op onze jaarlijkse kalender tvv het goede doel. Dit jaar is dit het kinderkankerfonds ( koester ). kalender is te koop in beperkte oplage via onze site .

Dit zijn de winnaars bij Young Teenage Model 2015

Written by ERM. Posted in Fashion

Zondagnamiddag was CC De Vondel te Halle het decor van de Young Teenage Model contest 2015.De kandidaten hadden een catwalk en een fotoshoot opdracht die ze allen met fantastische inzet tot een goed einde brachten .Ondertussen kregen de bezoekers nog spetterende optredens van Danstudio Emily Cremers en een optreden van Jeremiah Jackson .