Eindejaarsvraagjes aan Laura De Smaele

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

1 Hoe beleef jij de eindejaarsfeesten ? Kerstavond en kerstdag bracht ik door in Londen samen met mijn ouders en mijn vriend. Waar we tal van bezienswaardigheden zijn gaan bezichtigen, hebben gewikkeld in de grootste winkelstraten van Londen en de avond vertoeven in Wonderwinterland! Oudejaarsavond vierde ik bij mijn vriend en zijn fam. waar we samen aftelde naar het nieuwe jaar en tal van leuke cadeautjes uitwisselde, nieuwjaarsdag vierde ik met mijn ouders, zus & haar vriend en mijn vriend, we gingen ook nog bij enkele familieleden om ook hen een nieuwjaar toe te wensen.

2 Welke betekenis hebben familie en vrienden voor je tijdens de eindejaarsfeesten ? Ik vind het altijd het leukste om deze feesten te vieren met familie en vrienden dit is iets waar je met z'n allen kan naar uitkijken en nog eens gezellig allemaal samen rond tafel kan zitten. 3 Wat zijn jou voornemens voor het nieuwe jaar in 2018 ? Meer sporten en gezondere voeding eten (zoals iedereen wel wilt doen elk nieuwe jaar) Genieten van alles wat nog op mij afkomt, goed eindresultaat halen op school en vele mooie en nieuwe herinneringen maken met mijn familie en vrienden. 4 Beschrijf eens je mooiste ervaringen tijdens Miss Wellness Beauty ? Voor de eerste keer een echte fotoshoot doen, vond ik helemaal super. Veel nieuwe gezichten leren kennen en een beter beeld krijgen over een missverkiezing waarvan ik hiervoor geen idee had hoe iets er aantoe ging. Veel steun gekregen van alle mensen rondom mij, een fantastische reis met alle finalisten, 4 super mensen leren kennen die mij ongelofelijk hard hebben gesteund en die mij ook wilde sponsoren, de finale show mag ik natuurlijk niet vergeten want dit was alles waar wij naar toe hebben geleefd de gehele periode en het moment dat ik mijn lintje mocht ontvangen en 1ste eredame Miss wellness beauty 2017 werd ook de prijs die ik ontvangst mocht nemen van Rudi om model te worden van zijn site was een hele mooie ervaring! 5 Welke prijs koester je het meest welk je in ontvangst mocht nemen tijdens de prijsuitreiking en waarom ? Het lintje dat ik in ontvangst kreeg tijdens de finale show is iets om te koesteren voor mijn leven, maar ook zeker de prijs van de ERM mediasite, hierbij heb ik een heleboel mooie bikini's gekregen en de kans om op de cover te staan voor de kalender van het kinderkankerfonds! De mooiste prijs was natuurlijk ook alle nieuwe mensen die ik heb leren kennen en zoveel steun hebben gegeven en waarvan ik heel veel kansen heb gekregen!

6 Je mocht model zijn voor de ERM kalender tvv het kinderkankerfonds , hoe beleefde je die ervaring ? Ik vond het super om deze fotoshoot te doen en al zeker een hele eer om op de cover te staan van deze kalender zeker een ervaring om niet te vergeten en wat ik zeker en vast nog eens wil overdoen! 7 Wie zou je speciaal willen bedanken na je deelname aan Miss Wellness Beauty ? Als eerste het comité want zonder hen zou dit alles nooit kunnen gebeurd zijn ook zou ik hen willen bedanken voor de vele steun en de mooie kansen en leuke momenten die we hebben meegemaakt, ook zou ik graag Rudi willen bedanken voor mij zoveel kansen te geven en tal van leuke shoots te doen met mij, ook mocht ik dankzij hem naar verschillende premières gaan waar ik tal van bv's mocht ontmoeten en zeker wil ik ook mijn sponsoren Diependale Bouw en Chrilinefashion, mijn ouders, zus & vriend, mijn vriend & zijn familie en mijn familie en vrienden bedanken want deze mensen hebben mij zoveel gesteund en dit is alles wat je jou kan wensen! 8 Heb je blijvende vriendschappen over gehouden aan je deelname ? Natuurlijk heb ik nog altijd heel veel vriendschap van het comité en de andere 5 meisjes die ook een lintje hebben gewonnen (Jodi, July, Shanice, Shadon en Nele) maar ook met de andere meisjes, ookal zie ik niet iedereen meer, maar via fb is er wel nog altijd contact. Ook de andere vorige dames van Miss Wellenss Beauty 2016 vond ik erg sympathieke dames,hier is er dan ook nog wel eens contact via fb. Ook met Rudi heb ik een mooie vriendschap te danken aan Miss Wellness Beauty. 9 Achteraf bekeken zou je opnieuw deelnemen aan Miss Wellness Beauty met de ervaringen die je nu hebt meegemaakt of was je deelname een vergissing ? Ja ik zou opnieuw deelnemen, het waren hele leuke ervaringen die ik nooit zal vergeten!

10 Welke raad zou je de nieuwe finalisten willen geven in de strijd naar het kroontje toe ? Geniet van de gehele periode want het gaat zo snel voorbij! Maak veel vriendschappen met alle meisjes want dit is het leukste aan dit alles dat je dit kan doen met een sterke en leuke groep! 11 Welk is je droom bestemming om op reis te gaan en waarom ? Ik heb een heleboel bestemmingen waar ik zeker nog naar toe wil gaan in mijn leven maar om er 1tje uit te kiezen dat kan ik niet alles heeft zijn charmes , ik hou van die warme strandvakanties waar ik helemaal bruin met een heleboel leuke verhalen naar huis kan komen. 12 Met welke maaltijd en drank mag men jou altijd verrassen voor een etentje tijdens een speciale gelegenheid ? Ik heb 3 favoriete gerechten en 1 favoriet restaurant, ik eet heel graag hamrolletjes want ik ben verzot om witloof ook balletjes in de tomatensaus is iets waar ik altijd voor te vinden en ook van zo'n heerlijke bloemkoolschotel! Mijn favo restaurant is Amadeus, ik vind hun ribbetjes en aardappel heerlijk! 13 Wat zou je nog graag verwezenlijk zien in je verdere leven ? Momenteel mijn schoolcarrière afwerken zodat ik naast mijn diploma van schoonheidsspecialiste ook het diploma van kapster en styling Artist kan hebben, voor de rest kijk ik wel uit naar wat er nog allemaal op mijn pad kan komen in mijn verdere leven en dan zien we wel wat de toekomst brengt. 14 Met welke boodschap zou je dit interview willen afsluiten ? Ik wil graag nog eens iedereen bedanken voor alles wat ze voor mij gedaan hebben en vooral iedereen een gelukkig 2018 toewensen! Veel liefs, Laura

Namens de redactie van onze site bedankt om even tijd te willen nemen voor dit interview en we wensen jou nog veel geluk en liefde in de toekomst.