Eindejaarsvraagjes aan Shanice Kwick

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

1 Hoe beleef jij de eindejaarsfeesten ? De eindejaarsfeesten zijn tot nu toe al heel leuk en gezellig geweest.

  Foto copyright Rudi Maenhout

2 Welke betekenis hebben familie en vrienden voor je tijdens de eindejaarsfeesten ? Deze momenten met familie en vrienden zijn heel belangrijk voor me omdat iedereen hier samenkomt en ze hebben allemaal een belangrijke waarde voor mij. 3 Wat zijn jou voornemens voor het nieuwe jaar in 2018 ? Mijn voornemens in 2018 is gewoon blijven genieten van elk moment met familie, vrienden en mijn vriend Sonny. 4 Beschrijf eens je mooiste ervaringen tijdens Miss Wellness Beauty ? De mooiste ervaringen zijn in de Miss verkiezing is dat je veel kansen krijgt, mensen leert kennen waarvan je heel wat uit leert en waar je veel zelfvertrouwen kweekt. 5 Welke prijs koester je het meest welk je in ontvangst mocht nemen tijdens de prijsuitreiking en waarom ? Alle prijzen die ik in ontvangst mocht nemen zijn allemaal verschillend maar deze hebben dezelfde mooie waarde voor me. 6 Je mocht model zijn voor de ERM kalender tvv het kinderkankerfonds , hoe beleefde je die ervaring ? Ik mocht ook model zijn voor de ERM kalender tvv het kinderkankerfonds, is ook een mooie ervaring waar ik ook leuke prijzen in ontvangst mocht nemen 7 Wie zou je speciaal willen bedanken na je deelname aan Miss Wellness Beauty ? Ik zou graag nog na mijn deelname mijn ouders, familie en vrienden willen bedanken omdat zij mij heel dit mooi avontuur hebben gesteund en altijd achter mij stonden. 8 Heb je blijvende vriendschappen over gehouden aan je deelname ? Vriendschappen hebben we zeker gemaakt, iedereen is anders, maar ze hebben toch allemaal een speciale waarde voor me. Waren allemaal spontane en toffe dames.

  Foto cupyright Rudi Maenhout

9 Achteraf bekeken zou je opnieuw deelnemen aan Miss Wellness Beauty met de ervaringen die je nu hebt meegemaakt of was je deelname een vergissing ?  Moesten ze het opnieuw vragen om deel te nemen, zou ik het direct terug doen. 10 Welke raad zou je de nieuwe finalisten willen geven in de strijd naar het kroontje toe ? Als ik nog goede raad aan de nieuwe finalisten kan meegeven is dat gewoon jezelf blijven, blijven doorzetten en heel hard genieten, voor je het weet is het zo voorbij. 11 Welk is je droom bestemming om op reis te gaan en waarom ?  Als ik echt zou mogen dromen blijft mijn droomreis nog steeds Bora Bora, denk dat dit voor vele mensen een droomreis is zeker als je het hebt over dromen. 12 Met welke maaltijd en drank mag men jou altijd verrassen voor een etentje tijdens een speciale gelegenheid ? Als ze mij het meest willen verassen met een lekker hapje en drankje is dit zeker en vast met een lekkere cocktail en Italiaans eten. 13 Wat zou je nog graag verwezenlijk zien in je verdere leven ? Ik zie mezelf binnen een paar jaar nog steeds in ‘t Afslankhuys werken, het doet me plezier dat mensen blij en gelukkig zijn hierbij en zeker als dit je passie is. 14 Met welke boodschap zou je dit interview willen afsluiten ? Verder wil ik iedereen het beste toe wensen in het nieuwe jaar, volg je dromen en geniet van elk moment. Vele groetjes Shanice.

 

Namens de redactie van onze site bedankt om even tijd te willen nemen voor dit interview en we wensen jou nog veel geluk en liefde in de toekomst.