Eindejaarsvraagjes aan Shadon Schoonderwaldt

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

1 Hoe beleef jij de eindejaarsfeesten ? Met een vriendin en mijn ouders gourmet eten en daarna naar Breda om oud op nieuw te gaan vieren.

  Foto copyright Rudi Maenhout

2 Welke betekenis hebben familie en vrienden voor je tijdens de eindejaarsfeesten ? Mijn familie en vrienden zijn het belangrijkst voor mij tijdens deze periode. Maar niet alleen tijdens deze periode ook doorheen het jaar! Maar ik vind het belangrijk dat ik de feestdagen met familie en vrienden kan vieren. 3 Wat zijn jou voornemens voor het nieuwe jaar in 2018 ? Wat meer tijd steken in mezelf en in de mensen die ECHT om me geven en ook allesvoor mij zouden doen... ipv dat het van 1 kant moet komen. Ook wil ik heel graag een paar mooie reizen maken , de wereld leren kennen. Veel tijd doorbrengen met familie en vrienden en daar echt tijd voor maken! Voor je het weet kan dat niet meer. 4 Beschrijf eens je mooiste ervaringen tijdens Miss Wellness Beauty ? De Finaleshow waar ik mijn titel als Miss Wellness Media heb gekregen. De reis naar Turkije was super , daar hebben we elkaar veel beter leren kennen en een heel leuke tijd beleefd! De fotoshoots hebben ervoor gezorgt dat ik me zelfzekerder voel, en waren heel leuk om te ervaren. 5 Welke prijs koester je het meest welk je in ontvangst mocht nemen tijdens de prijsuitreiking en waarom ? Ik koester al mijn prijzen die ik heb mogen ontvangen, ik ben het comité en de fotografen (Rudi Maenhout, Peter Casie, Danny Decock) daar dan ook zeer dankbaar voor! Voor mij zijn de vriendschappen die ik er aan heb overgehouden ook zeer dierbaar en dus ook een prijs! 6 Je mocht model zijn voor de ERM kalender tvv het kinderkankerfonds , hoe beleefde je die ervaring ? Ik vond het een zeer leuke shoot en voel me er veel zelfzekerder door! Ik ben Rudi Maenhout zeer dankbaar dat ik in zijn top 7 sta en dat ik dit heb mogen ervaren! Het is een hele eer om op de kalender te mogen staan met een prachtige bikini van Phax! Waarvoor dank!

  Foto copyright Rudi Maenhout

7 Wie zou je speciaal willen bedanken na je deelname aan Miss Wellness Beauty ? Iedereen van het Comité zou ik graag willen bedanken , mijn ouders voor alle steun en trots, en de fotografen! 8 Heb je blijvende vriendschappen over gehouden aan je deelname ? Dat heb ik zeker! Heb nog contact met een paar van de meisjes waar echte vriendschappen mee zijn ontstaan. 9 Achteraf bekeken zou je opnieuw deelnemen aan Miss Wellness Beauty met de ervaringen die je nu hebt meegemaakt of was je deelname een vergissing ? Ik zou zeker opnieuw deelnemen! Het is een geweldige ervaring en maakt je als persoon veel sterker! Ook doe je zoveel toffe dingen en je leert zoveel nieuwe mensen kennen dus is het zeker de moeite geweest! 10 Welke raad zou je de nieuwe finalisten willen geven in de strijd naar het kroontje toe ? Blijf vooral jezelf, je anders voordoen heeft geen zin, mensen moeten je nemen zoals je bent! 11 Welk is je droom bestemming om op reis te gaan en waarom ? Dominicaanse republiek en Mexico omdat die landenme enorm aanspreken! Zeer mooie natuur en omgeving!Maar ikheb zoveel droombestemmingen! Ik hoop er zoveel mogelijk te kunnen bezoeken! 12 Met welke maaltijd en drank mag men jou altijd verrassen voor een etentje tijdens een speciale gelegenheid ? Sushi of Italiaans eten Cocktails kan ik ook van genieten. 13 Wat zou je nog graag verwezenlijk zien in je verdere leven ? Dat ik ooit op zelfstandige basis kan beginnen werken. 14 Met welke boodschap zou je dit interview willen afsluiten ? Voor iedereen een gezond en gelukkig 2018 gewenst! Maak er een mooi en stralend jaar van en geniet van elk moment want voor je het weet is het jaar weer voorbij!

 

Namens de redactie van onze site bedankt om even tijd te willen nemen voor dit interview en we wensen jou nog veel geluk en liefde in de toekomst.