Eindejaarsvraagjes aan Eveline Cours

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

1 Hoe beleef jij de eindejaarsfeesten ? Normaal had ik mijn eindejaarsfeesten gevierd in Bolivia en niet in België, maar hier ben ik dan toch! Deze dagen gaan bij ons thuis vooral over het samen zijn met familie en mensen die een belangrijke rol spelen in ons leven, natuurlijk kan daar veel lekker eten en cadeautjes niet aan ontbreken!

  Foto copyright Rudi Maenhout

2 Welke betekenis hebben familie en vrienden voor je tijdens de eindejaarsfeesten ? Ik ben persoonlijk van mening dat je niet alleen tijdens deze dagen moet tonen dat je om elkaar geeft door cadeautjes etc.., maar dat je hen dat gevoel het hele jaar door moet geven! Natuurlijk vinden we het allemaal stiekem wel leuk om een verrassing te krijgen haha. Ook is het echt leuk tijdens deze dagen om even stil te staan bij het afgelopen jaar en alles even met elkaar te kunnen delen. 3 Wat zijn jou voornemens voor het nieuwe jaar in 2018 ? Goh mijn goede voornemens voor 2018.. Om eerlijk te zijn doe ik daar niet echt aan mee omdat ik dat wat overbodig vindt. Ik heb wel heel veel geleerd afgelopen jaar, zeker op het vlak dat ik mensen die geen meerwaarde blijken te zijn in mijn leven, beter laat voor wat ze zijn. 4 Beschrijf eens je mooiste ervaringen tijdens Miss Wellness Beauty ? Ik heb heel mooie momenten beleefd tijdens de Miss verkiezing. Ik bekijk het liefst als een totaal plaatje, want elke activiteit heeft een rol gespeeld om elkaar beter te leren kennen! Als ik echt moet kiezen ga ik voor de reis naar Turkije omdat je elkaar op een heel andere manier leert kennen. 5 Welke prijs koester je het meest welk je in ontvangst mocht nemen tijdens de prijsuitreiking en waarom ? De titel van Medialovers als Miss Fotogeniek, die ik samen mocht delen met tweede eredame July Nijs vond ik echt een heel mooie prijs! Ik voelde mij dan ook heel vereerd toen ik te horen kreeg dat ik model mocht staan voor de ERM kalender voor het Kinderkankerfonds. 6 Je mocht model zijn voor de ERM kalender tvv het kinderkankerfonds , hoe beleefde je die ervaring ? Ik vond het geweldig om model te mogen staan voor de kalender! Het resultaat is dan ook echt super, jammer genoeg kon ik bij de uitreiking zelf niet aanwezig zijn omdat ik in het buitenland zat. Geweldig initiatief en hopelijk haalt het een mooi bedrag op voor het Kinderkankerfonds! 7 Wie zou je speciaal willen bedanken na je deelname aan Miss Wellness Beauty ? Ik zou eigenlijk iedereen willen bedanken die mij gesteund heeft tijdens de verkiezing en die in mij geloofden! Ook voor de mensen die mij kansen hebben gegeven die ik anders nooit had gehad! Rudi jij bent daar o.a iemand van, bedankt voor alles!

  Foto copyright Rudi Maenhout

8 Heb je blijvende vriendschappen over gehouden aan je deelname ? Ik heb geweldige vriendschappen overgehouden aan de verkiezing! Ik heb nog wekelijks contact met een aantal en vanaf dat we vrij hebben zorgen we ervoor dat we elkaar kunnen zien! 9 Achteraf bekeken zou je opnieuw deelnemen aan Miss Wellness Beauty met de ervaringen die je nu hebt meegemaakt of was je deelname een vergissing ? Of ik nog zou deelnemen aan de verkiezing.. Ik denk dat je in dit geval een heel uitgebreide kennis moet hebben over de branche en dat je zeker ervaring hebt! Dit was bij mij niet het geval, waardoor het wel wat moeilijker was.. Ik raad gewoon aan om heel goed na te denken voor je zo een beslissing neemt, want je weet nooit hoe zo iets loopt. Op zich is het een geweldig initiatief om de schoonheids- en wellness sector meer erkenning te geven, zeker omdat vele niet beseffen wat het allemaal inhoudt. 10 Welke raad zou je de nieuwe finalisten willen geven in de strijd naar het kroontje toe ? Mijn raad voor de nieuwe meisjes is: wees niet jaloers of voel je niet beter dan anderen. Ik zeg het nogal direct omdat dit vaak voorkomt, het is niet omdat iemand anders bepaalde zaken op een andere manier heeft gezien/geleerd dat het daarom slecht is of wat dan ook. Leer van elkaar dat is zo belangrijk, jullie zijn niet voor niks geselecteerd dat wilt al heel veel zeggen! En het belangrijkste is GENIET!!!11 Welk is je droom bestemming om op reis te gaan en waarom ? Amai uhh mijn droombestemming.. Om eerlijk te zijn zou ik zoveel landen willen zien haha, maar dat gaat niet zo makkelijk eh. Ik was van plan om in februari naar Colombia te gaan omdat ik daar al super lang naartoe wil, maar ik denk dat mijn reisje uitgesteld gaat worden. Nu eerst nog wat rondreizen in Bolivia! 12 Met welke maaltijd en drank mag men jou altijd verrassen voor een etentje tijdens een speciale gelegenheid ? Om eerlijk te zijn zou ik al super content zijn met pizza en een goed rood wijntje, ten slotte het gezelschap en de gezelligheid telt! Toch zou ik geen nee zeggen tegen een goeie Gin Tonic en steak pepersaus met krokketjes haha.Less is more ;)13 Wat zou je nog graag verwezenlijk zien in je verdere leven ? Als eerste belangrijke wil ik mijn studies afmaken en een mooi diploma hebben, waardoor ik later dan een job kan uitvoeren waar ik niet met tegenzin naartoe moet gaan. En ja ook hoop ik iets te kunnen opbouwen met iemand die even ambitieus in het leven staat, zodat je elkaar eigenlijk altijd kan blijven motiveren! 14 Met welke boodschap zou je dit interview willen afsluiten ? Ik wens iedereen prettige feesten en een gelukkig nieuwjaar! Mogen al jullie wensen uitkomen!!

Namens de redactie van onze site bedankt om even tijd te willen nemen voor dit interview en we wensen jou nog veel geluk en liefde in de toekomst.