Eindejaarsvraagjes aan Stephanie Voeten

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

1 Hoe beleef jij de eindejaarsfeesten ? Wij hebben de traditie om met kerstmis en nieuwjaar gezellig te gaan eten bij de familie en hier horen leuke kleine pakjes bij.

2 Welke betekenis hebben familie en vrienden voor je tijdens de eindejaarsfeesten ? Uiteraard is dit het allerbelangrijkste, zonder hen zou kerst niet zo speciaal zijn.. 3 Wat zijn jou voornemens voor het nieuwe jaar in 2018 ? Terug een goede start nemen met gezonde voeding en veel sporten. Veel blijven afspreken met vrienden en familie zodat er nog vele mooie momenten mogen volgen! En nog eens shooten zou fijn zijn! 4 Beschrijf eens je mooiste ervaringen tijdens Miss Wellness Beauty ? De kerstmarkt in Antwerpen, de reis en de finaleshow, tijdens deze momenten heb ik iedereen goed leren kennen.. De andere uitstappen waren uiteraard ook heel fijn! 5 Welke prijs koester je het meest welk je in ontvangst mocht nemen tijdens de prijsuitreiking en waarom ? De prijs om het Kinderkankerfonds mee te steunen vind ik de mooiste, hieraan deelnemen was heel speciaal! Een knap geschenk van Rudi Maenhout! 6 Je mocht model zijn voor de ERM kalender tvv het kinderkankerfonds , hoe beleefde je die ervaring ? Dit was een hele bijzondere ervaring! Als je weet dat de Shoot voor een goed doel is, is deze eens zo fijn om te doen! Rudi gaf goede tips tijdens het shooten! 7 Wie zou je speciaal willen bedanken na je deelname aan Miss Wellness Beauty ? Yente Daems heeft me overtuigd om mee te doen aan dit avontuur.. Het eerste gesprek met organisator Patrick Mts verliep vlot dus ik was zeer blij dat ik een positief antwoord kreeg.. Ik wil iedereen bedanken, ook de rest van het comité om ons zo goed mee op te volgen; Anne Rondags, Angelique De Wiest, Daisy De Cooman en Dave Ghysels. Ook alle fotografen die ons steeds leuke foto’s bezorgd hebben, in het bijzonder Rudi Maenhout voor de Phax Shoot!

 

8 Heb je blijvende vriendschappen over gehouden aan je deelname ? Ik ben heel dankbaar voor de leuke mensen die ik heb leren kennen, ik heb nog steeds contact met verschillende meisjes! 9 Achteraf bekeken zou je opnieuw deelnemen aan Miss Wellness Beauty met de ervaringen die je nu hebt meegemaakt of was je deelname een vergissing ? Ik ben blij dat ik heb deelgenomen want het was zeker een fijne ervaring met nu heel wat mooie vriendschappen er bij! 10 Welke raad zou je de nieuwe finalisten willen geven in de strijd naar het kroontje toe ? Als ik een tip mag geven, geniet ten volle van elk moment want het is sneller voorbij dan je denkt! 11 Welk is je droom bestemming om op reis te gaan en waarom ? Mijn droombestemming is een reis naar de Malediven. In 2011 ben ik hier geweest en dit was echt top! Paradise in all its way! 12 Met welke maaltijd en drank mag men jou altijd verrassen voor een etentje tijdens een speciale gelegenheid ? Met alle traktaties ben ik tevreden, als ik echt iets moet kiezen ben ik heel blij met scampi’s! 13 Wat zou je nog graag verwezenlijk zien in je verdere leven ? Het klinkt misschien cliché maar ik zou graag trouwen en een mooie toekomst tegemoet gaan met kindjes.. En dat de vriendschappen blijven bestaan! 14 Met welke boodschap zou je dit interview willen afsluiten ? Ik wil iedereen bedanken die me heeft gesteund tijdens dit avontuur en alle kansen die ik gekregen heb, en nogmaals een Dankuwel aan Rudi Maenhout 

Namens de redactie van onze site bedankt om even tijd te willen nemen voor dit interview en we wensen jou nog veel geluk en liefde in de toekomst.