Eindejaarsvraagjes aan July Nijs

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

1 Hoe beleef jij de eindejaarsfeesten ? Rustig tussen familie en vrienden en dan met Nieuwjaar een feestende afsluiting.

Foto copyright Rudi Maenhout

2 Welke betekenis hebben familie en vrienden voor je tijdens de eindejaarsfeesten ? Heel erg veel! Het is de periode dat iedereen moet beseffen hoe goed hij het heeft en zijn naasten extra aprecieren! 3 Wat zijn jou voornemens voor het nieuwe jaar in 2018 ? Verder doen zoals ik bezig ben met gezondheid en sport. En ook wel mezelf af en toe eens lekker verwennen! 4 Beschrijf eens je mooiste ervaringen tijdens Miss Wellness Beauty ? De reis naar Turkije was voor mij echt het hoogtepunt. 5 Welke prijs koester je het meest welk je in ontvangst mocht nemen tijdens de prijsuitreiking en waarom ? De Prijs via ERM koester ik erg hard omdat dit voor langer dan een jaar zal zijn , en natuurlijk mijn lintje van 2de eredame. 6 Je mocht model zijn voor de ERM kalender tvv het kinderkankerfonds , hoe beleefde je die ervaring ? Dit vond ik een heel leuke ervaring, aangezien ik gekozen ben als vast model van ERM kijk ik dan ook enorm uit naar de volgende sessies! Het is ook helemaal geweldig dat er aan het goede doel wordt gedacht! Zeer mooi om hier aan mee te mogen werken. 7 Wie zou je speciaal willen bedanken na je deelname aan Miss Wellness Beauty ? Vooral mijn vriend Piet omdat hij me hierin enorm heeft gesteund! 8 Heb je blijvende vriendschappen over gehouden aan je deelname ? Ja toch wel. Ik heb uiteraard veel meisjes leren kennen. Eveline Cours is hier toch wel voor mij een speciale van, haar zie en hoorik nog regelmatig. Ook ondere de andere meisjes zitten veel schatten van mensen, waar helaas wel het contact wat verloren is gegaan. 9 Achteraf bekeken zou je opnieuw deelnemen aan Miss Wellness Beauty met de ervaringen die je nu hebt meegemaakt of was je deelname een vergissing ? Ik zou het zeker opnieuw doen voor de ervaring. Ik zou het waarschijnlijk wel op een andere manier beleven dan.

Foto copyright Rudi Maenhout

10 Welke raad zou je de nieuwe finalisten willen geven in de strijd naar het kroontje toe ? Wees vooral jezelf! En laat je niet opjutten door andere. Blijf trouw aan jezelf want onder een groep vrouwen kan natuurlijk altijd van alles gebeuren of gezegd worden, maar zorg ervoor dat jij recht in je schoenen staat. Je kan niet met iedereen evengoed om en dat is ook normaal. En geniet van deze ervaring en ontplooi jezelf zo goed mogelijk. 11 Welk is je droom bestemming om op reis te gaan en waarom ? Amerika! Ik zou doodgraag eens een roadtrip maken daar! Maar eigenlijk vind ik op reis gaan altijd GEWELDIG! Dus maakt het vaak zelf niet uit naar waar, als ik maar kan gaan! 12 Met welke maaltijd en drank mag men jou altijd verrassen voor een etentje tijdens een speciale gelegenheid ? Euhm.., Sushi is 1 van mijn favorieten. Maar een lekker stukje vlees met een glas rode wijn kan er ookwel altijd in. Ik kan echt genieten van lekker eten en goede wijn. 13 Wat zou je nog graag verwezenlijk zien in je verdere leven ? Ik zou graag op profesioneel vlak nog erg willen groeien! Ik ben op dit moment zelfstandig in bijberoep en werk voor Atelier Rebul en hoop hier verder in te kunnen gaan. Natuurlijk wil ik ook de rest van mijn leven gelukkig zijn en kunnen genieten van elke dag. 14 Met welke boodschap zou je dit interview willen afsluiten ? Ik kijk terug op een goed jaar! Ik sta erg sterk in mijn schoenen en weet zeer goed wat ik wil. Daarom sta ik ook open voor alles wat nog op mijn pad zal komen. En kijk ik vol zin uitnaar mijn toekomst. MAAR vooral wil ik iedereen meegeven dat het erg belangrijk is om iets positief te zien in alles wat je doet, en te genieten van elke dag en moment.

Namens de redactie van onze site bedankt om even tijd te willen nemen voor dit interview en we wensen jou nog veel geluk en liefde in de toekomst