Jarige van de dag : Kunza Syed

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Vandaag is ons ERMmediasite model Kunza Syed jarig. Namens onze huisfotograaf en de redactie wensen we haar een fijne verjaardag toe. Hopelijk was het een leuke dag vol aangename verrassingen. Tevens is ze ook te bewonderen op onze nieuwe kalender tvv het kinderkankerfonds UZ Gent.

Jarige van de dag Laura De Smaele

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Vandaag mag Laura De Smaele de kaarsjes uitblazen op de verjaardagstaart. De prachtige jonge dame uit het Zottegemse die 19 lentes jong is werd op 23 april verkozen tot eerste ere dame Miss Welllness Beauty Belgium.

Jarige van de dag Jolien Buelens

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Vandaag is de sympathieke jonge dame Jolien Buelens jarig. Zij is tevens een van onze ERMmediasite modellen sedert vorig jaar. Namens onze huisfotograaf Rudi en de redactie wensen we haar een leuke verjaardag toe. Hopelijk was het een gezellige met talrijke leuke verrassingen hetgeen ze van harte verdiend.

Jarige van de dag An-sophie De Graeve

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Vandaag is An-sophie De Graeve jarig. Deze sympathieke jonge dame staat op onze verjaardagskalender welk genomen werd tijdens een leuke reis naar Turkije waar we acht dagen in het vijfsterren resort Xanadu verbleven.Namens onze huisfotograaf Rudi  en onze redactie van harte gefeliciteerd en hopelijk was het een leuke dag met tal van aangename verrassingen.

Biografie van Marieke Vervoort zal in juni uitgebracht worden

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Derde boek op komst waar ik zeer trots op ben, mijn levensverhaal met alle hoogte en laagte punten in het leven, met zeer veel prachtige foto's. Niet enkel sport maar ook het leven zoals het echt is! Bestel hem nu en uw boek kan gepersonaliseerd worden met uw naam erin bij uitgave van het boek, maar eerst nog het Japan verhaal als ultieme droom als het happy end van het boek.

Gella Vandecaveye opende allereerste Brita België tentoonstelling

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Het Duitse bedrijf BRITA, sinds 1966 uitvinder van waterfilterkannen voor huishoudelijk gebruik viert haar 50-jarig bestaan. Vandaag de dag hebben bijna 1 miljoen gezinnen in België een waterkan van BRITA in huis. Een alledaags gebruiksvoorwerp is uitgegroeid tot een icoon in ons huis. Maar wist u ook dat een team van 50 ontwikkelaars bij BRITA elke dag aan nieuwe producten werkt om u het beste drinkwater te bieden in de meest innoverende stijl?

Disney in Concert komt met ‘Pirates of the Caribbean’ voor het eerst live naar Vlaanderen!

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Eerder deze maand kondigde het Belgische productiehuis Marmalade aan dat de Disney musical ‘The Little Mermaid’ voor het eerst naar Vlaanderen zal komen in het najaar. En opnieuw zorgt Marmalade voor een primeur want op zaterdag 13 mei 2017 brengt het Belgische productiehuis de Disney film ‘Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl’ live in concert naar de Antwerpse Lotto Arena. “Het concept ‘Disney in Concert’ zorgt overal ter wereld voor uitverkochte zalen,” zegt producent Yoshi Aesaert, CEO Marmalade,

Jarige van de dag Channy de Windt

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Vandaag is de sympathieke Limburgse Channy de Windt jarig. Namens onze huisfotograaf en redactie wensen we jou een fijne verjaardag toe. Hopelijk was het een leuke dag vol aangename verrassingen hetgeen je van harte verdiend.