Davy De Beule opent zijn eigen trainingscentrum @ Deurle's Paardenhotel.

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Deze lente is het zo ver! Davy De Beule opent zijn eigen trainingscentrum @ Deurle's Paardenhotel. Training op maat en dat in een rustige, groene omgeving. Na de opstart van het succesvolle paardenhotel, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging! Naast het trainen van onze edele viervoeters, kunnen wij als ruiters nu ook aan onze conditie werken. Met een zeer professionele begeleiding en dat in een oase van rust hopen we te streven naar een ideale aanpak die ervoor kan zorgen dat je het doel bereikt die je voor ogen hebt.

Workshop bij Babyhouse Hasselt over mama's fitclass

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Een volledige body workout voor de mama's samen met de baby! Vanaf 3 maanden tot 10 maanden! Je hele lichaam veranderd tijdens de zwangerschap, ook je spieren verslappen jammer genoeg. Na de zwangerschap, mag je niet zomaar terug beginnen te sporten als ervoor! In deze 10 weken komen we elke week 1 x samen om verschillende oefeningen te doen op leuke muziek + op een rustig tempo, zodat je lichaam terug went!

Workshop bij Babyhouse Hasselt over zwangerschap & water relaxatie voor ouders

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Elke zwangerschap is bijzonder. Het vraagt heel veel van het vrouwelijk lichaam. Ook voor de partner veranderd er heel veel! Wat veranderd er allemaal en waarom? Wat ervaart mijn partner? Hoe kan ik mijn partner hierin bijstaan? Wat kan ik doen? Hoe kan ik de zwangerschapskwaaltjes verlichten, met welke technieken? Een totale ontspanning en unieke ervaring tijdens de zwangerschap word jullie ook aangeleerd! Dit door een speciale techniek in het water! Hierin word lichaam & geest volledig in balans gebracht, in een unieke combinatie van ademhaling en zéér relaxerende technieken, specifiek in de zwangerschap!

Workshop bij Babyhouse Hasselt voor het eerst ouders worden

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Jullie verwachten je eerste kindje, alle vragen beginnen door je hoofd te spoken. Hoe was ik het beste ons kindje? Met welke producten en om de hoeveel tijd? Je gaat dit natuurijk ook aangeleerd krijgen in het ziekenhuis, maar toch is dit niet hetzelfde. Verschillende technieken van het babybadje komen aan bod, en jullie leren deze ook zelf toepassen op poppen!

Super Mama relax workshop bij Babyhouse Hasselt

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Een unieke workshop die je nergens anders vind! Eens je bevallen bent en opgroeiende kinderen thuis hebt, word je helemaal omgetoverd tot superwomen! Als jullie weg gaan, moet alles snel gaan, kindjes en man gaan voor, en heb jij niet altijd even veel tijd voor jezelf op te maken. Hier komt een eind aan mama's! ;-) In deze gezellige workshop krijgen jullie een hele workshop over hoe je je het beste kan verzorgen.

Cursus Babymassage bij Babyhouse Hasselt

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Babymassage Een intense beleving voor jou en je kindje. Leer hoe je je kindje kan laten ontspannen, wat kan je doen tegen krampjes? Welke aromatherapie mag ik gebruiken en hoe gebruik ik deze veilig? Hoe kan ik mijn kindje beter laten slapen? Hoe stimuleer ik de ontwikkeling? De cursus word in een kleine groep gegeven!

UNIEKE EN LEUKE CURSUSSEN BIJ BABYHOUSE HASSELT

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Vanaf nu word babyhouse niet alleen een babywinkel, waar je de hele uitzet kan kopen voor jullie kindje, doopsuiker & geboortekaartjes. Babyhouse breidt volledig uit met een informatie- en cursuscentrum! Workshops en cursussen die je nergens anders tegenkomt! Alle cursussen zijn door ons zelf samengesteld en worden dan ook enkel door professionelen in hun vak gegeven!

Laura De Smaele bezocht haar sponsor Chriline Fashion tijdens de kerstperiode

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Tijdens de kerstperiode was er kerstshopping bij Chriline Fashion aan de voet van de Valkenberg te Brakel. De zaakvoerders Chris en Lindy welk de bloeiende zaak al drie jaar in goede banen leiden waren enorm opgetogen met het bezoekje van Laura De Smaele welk eerste ere dame Miss Wellness Beauty is. Tijdens haar campagne als finaliste en nu nog steeds kan Laura altijd rekenen op de steun van Chris en Lindy om in een prachtig outfit op stap te gaan.

Eindejaarsvraagjes aan Laura De Smaele

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

1 Hoe beleef jij de eindejaarsfeesten ? Kerstavond en kerstdag bracht ik door in Londen samen met mijn ouders en mijn vriend. Waar we tal van bezienswaardigheden zijn gaan bezichtigen, hebben gewikkeld in de grootste winkelstraten van Londen en de avond vertoeven in Wonderwinterland! Oudejaarsavond vierde ik bij mijn vriend en zijn fam. waar we samen aftelde naar het nieuwe jaar en tal van leuke cadeautjes uitwisselde, nieuwjaarsdag vierde ik met mijn ouders, zus & haar vriend en mijn vriend, we gingen ook nog bij enkele familieleden om ook hen een nieuwjaar toe te wensen.